Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Duitsland

Een auto huren in Duitsland voor de vakantie is een goede keuze. Heeft u altijd al eens het prachtige Duitsland willen ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en rijd dit weekend nog door het land van oktoberfesten, heuvellandschappen en de sprookjes van de gebroeders Grimm. Met name in Oost-Duitsland zijn de steden historisch en hebben de toerist veel te bieden. Alamo.nl biedt u de mogelijkheid om veilig met een huurauto deze bijzonderste plekjes in Duitsland te ontdekken. Stel uw eigen rondreis samen en huur een auto in Duitsland.

Lees meer

Auto huren in Duitsland

Een auto huren in Duitsland biedt u de vrijheid om uw eigen vakantie te plannen. In het noorden van het land zijn er veel gezellige oude Hanzesteden en grenst het land aan zowel de Noordzee als de Oostzee. Een leuke stad, die tevens belangrijk is vanwege zijn vliegveld is Düsseldorf. De stad is vele kerken en een prachtige authentieke binnenstad rijk. Het zuiden van Duitsland is het rijkste gedeelte van het land. Het heuvelachtige landschap zorgt voor mooie uitzichten en is heerlijk om doorheen te rijden met de huurauto. De belangrijkste steden in het zuiden zijn Frankfurt, Stuttgart en München. Veel toeristen rijden door het zuiden van Duitsland als zij richting Oostenrijk, Italië en Zwitserland gaan om bijvoorbeeld te skiën.

Voordelen autoverhuurder Alamo.nl

√ U huurt een auto inclusief de benodigde verzekeringen, zoals aansprakelijkheids- en diefstalverzekering.
√ Een auto ter plaatse huren is vaak duurder.
√ U kunt al een auto huren in Duitsland vanaf 21 jaar oud.
√ Voor slechts 3,5 euro per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ Goed bereikbare klantenservice, ook in geval van nood.
√ Altijd een betrouwbare en zeer grondig gereinigde huurauto.
√ Ruim aanbod aan huurauto’s en zelf uw auto uitkiezen. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen.

Autoverhuur in Duitsland

In Duitsland zijn veel verschillende verhuurlocaties waar u de auto die u bij Alamo.nl boekt, kunt ophalen. Kiest u ervoor om naar Duitsland te vliegen dan kunt u op het desbetreffende vliegveld u auto ophalen. Kiest u voor één van de treinstations, dan staat de auto daar voor u klaar. Bij het ophalen van de sleutels ondertekent u het contract en kan vervolgens uw roadtrip en vakantie beginnen. Wist u dat u de huurauto kan inleveren op een andere locatie? Lees alles over de one-way optie bij Alamo.nl. Wilt u ook een auto huren in Duitsland? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of maak eenvoudig een boeking.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.