Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Frankfurt Airport

Wilt u een auto te huren in Frankfurt op de luchthaven? Reserveer deze auto dan vooraf via Alamo.nl. U huurt een auto met de benodigde verzekeringen, zoals een diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus zonder zorgen de weg op. Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af. Het brede aanbod aan huurauto’s zorgt ervoor dat er voor zowel kleine als grote reisgezelschappen huurauto’s zijn die aan uw wensen voldoen.

Lees meer

Auto huren in Frankfurt

Een auto huren in Frankfurt biedt u de vrijheid om zelf uw vakantie te plannen in Duitsland. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. Uw huurauto wordt altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u veilig een auto kunt huren. En reist u enkel met uw eigen reisgezelschap. Frankfurt ligt in het westen van Duitsland en is een goede uitvalsbasis voor een vakantie relatief dichtbij huis. Het zuiden van het land kenmerkt zich door het heuvelachtige landschap, bossen en bergen en leuke steden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan München of het Zwarte Woud.

Tip van Alamo.nl Medewerker Linda

Neem altijd een creditcard op naam van de hoofdbestuurder mee. Deze is verplicht om de huurauto op te kunnen halen. Zorg er daarnaast voor dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Het is namelijk gebruikelijk dat er bij het ophalen van de huurauto een borg wordt ingehouden. Deze borg is ter dekking van het eigen risico voor eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen elke werkdagen weer vrijgegeven. U kunt voordelig uw eigen risico afkopen middels onze no-risk garantie. Maar houd ook dan rekening met borg, aangezien deze service niet bekend is bij de lokale auto verhuurder.

Voordelen autoverhuur Alamo.nl

√ Het aanbod huurauto’s is groot. Altijd een huurauto die bij u past.
√ Een auto huren in Frankfurt doet u inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.
√ Voor slechts 3,50 euro per dag uw eigen risico afkopen middels de No-Risk garantie.
√ U kunt uw huurauto op een andere locatie inleveren. U maakt dan een one-way.
√ 30 jaar ervaring in autohuur en een goed bereikbare klantenservice.

Autoverhuurlocatie Frankfurt

De autoverhuur locatie vindt u in het car rental center in terminal 1 op de luchthaven. U hoeft dus geen shuttle te nemen. Wilt u ook een auto huren in Frankfurt voor uw vakantie of zakelijke reis in Duitsland? Dan kunt u altijd eerst een offerte aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag op weg. Ook in geval van nood zijn zij bereikbaar.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FRANKFURT FLUGHAFEN T1T2
FLUGHAFEN TERMINAL 1+2,
FRANKFURT AM MAIN, 60549 Duitsland

  069-69715290
Maandag:
6:30 - 23:00
Dinsdag:
6:30 - 23:00
Woensdag:
6:30 - 23:00
Donderdag:
6:30 - 23:00
Vrijdag:
6:30 - 23:00
Zaterdag:
6:30 - 23:00
Zondag:
6:30 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.