Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Munchen Airport

München is een van de leukste steden van Duitsland. Een auto huren in München is een goed idee als u behalve de stad, ook de omgeving wilt verkennen. Er is in de directe omgeving namelijk genoeg te doen. U vindt er diverse oude kloosters, leuke dorpen en ook de natuur is prachtig. Wanneer u via Alamo.nl een auto boekt, zijn de benodigde verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering en diefstalverzekering, opgenomen in het tarief. U hoeft u zich hier dus geen zorgen meer over te maken tijdens uw vakantie.

Auto huren in München

München is de grootste stad van Zuid-Duitsland en een leuke bestemming voor een weekendje weg. Een andere bekende en leuke stad in het zuiden van Duitsland is Stuttgart. Nadat u genoeg heeft gezien van de stad, kunt u er met uw huurauto op uit om de leuke omgeving te verkennen. Op slechts één uur rijden van München vindt u de imposante toppen van de Beierse Alpen. De Beierse Alpen vormen de natuurlijke grens met Oostenrijk. Met uw eigen comfortabele huurauto bepaald u zelf waar u gaat en staat en dat alles op uw eigen tempo. Daarnaast zijn de hygiënemaatregelen strikt, waardoor u altijd in een schone en veilige auto de weg op gaat.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Neem altijd een creditcard op naam van de hoofdbestuurder mee. Deze is verplicht om de huurauto op te kunnen halen. Zorg er daarnaast voor dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Het is namelijk gebruikelijk dat er een borg wordt ingehouden. Deze borg is ter dekking van het eigen risico, eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen elke werkdagen weer vrijgegeven. U kunt voordelig uw eigen risico afkopen, middels onze no-risk garantie. Maar houd ook dan rekening met borg, aangezien deze service niet bekend is bij de lokale auto verhuurder.

Voordelen autoverhuur Alamo.nl

√ Goed bereikbare klantenservice.
√ Het aanbod huurauto’s is groot.
√ Een auto huren in München doet u inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.
√ Voor slechts 3,50 euro per dag uw eigen risico afkopen middels de No-Risk garantie.
√ U kunt ook een auto huren in München en deze op een andere locatie inleveren. U maakt dan een one-way.

Ophaallocatie in München

De verhuurlocatie in München is gevestigd op het vliegveld. Nadat u bent geland, kunt u uw huurauto gemakkelijk ophalen bij de verhuurbalie in terminal 1. U hoeft dus geen shuttlebus te nemen. Handel het papierwerk af met onze medewerkers en neem de sleutels van uw huurauto in ontvangst. Wilt u ook een auto huren in München voor uw vakantie in Duitsland? Dan kunt u altijd eerst een offerte aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag op weg. Ook in geval van nood zijn zij bereikbaar.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MUC FLUGHAFEN
ENTERPRISE RENT A CAR
MUENCHEN, 85356 Duitsland

  089-97880410
Maandag:
7:00 - 22:30
Dinsdag:
7:00 - 22:30
Woensdag:
7:00 - 22:30
Donderdag:
7:00 - 22:30
Vrijdag:
7:00 - 22:30
Zaterdag:
7:00 - 22:30
Zondag:
7:00 - 22:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.