Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Noorwegen

Heeft u altijd al eens een rondreis door het prachtige Noorwegen willen maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en ontdek het land van de fjorden, de Noorse truien en het noorderlicht. In Noorwegen heeft Alamo vier verhuurlocaties waarvandaan u uw rondreis kunt beginnen. Noorwegen is een uitgestrekt land zeker als u een reis van het zuiden van het land naar het noorden van het land wilt maken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en kunt u zonder zorgen het land verkennen. Dankzij het ruime aanbod aan huurauto’s op Alamo.nl maakt het niet uit of u alleen, met uw partner of met het hele gezin reist.

Lees meer

Ontdek Noorwegen met een Alamo huurauto

Aan de westkust van het land liggen de prachtige fjorden. Als u deze natuurfenomenen graag wilt bezoeken kunt u het beste in Bergen of Stavanger uw reis beginnen. Stavanger is niet alleen een ideaal startpunt voor uw tocht naar de fjorden, de derde stad van het land is tevens gezellig en modern. In het midden van de stad vindt men overblijfselen van het vroegere Stavanger. In het zuidelijk deel van de stad bevinden zich een aantal strandjes waar zowel toeristen als de lokale bevolking graag komt om tot rust te komen. De stad Bergen, dat tevens een uitstekende startplek van uw reis door de fjorden is, is een stuk groter. Het stadsbeeld is redelijk gelijk aan dat van Stavanger: hip en modern. Bergen beschikt over een aantal schitterende uitzichtpunten. Een absolute aanrader is het uitzichtpunt vanaf de Fløyen bergtop. In het zuidoosten van het land ligt de hoofdstad van Noorwegen genaamd Oslo. Vergeleken met andere Europese hoofdsteden is Oslo relatief klein. Desalniettemin is Oslo zeker een bezoekje waard. De sfeer in de stad is gemoedelijk en er zijn vele bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het koninklijk paleis, het moderne operahuis en de skispringschans op de berg de Holmenkollen.

Maak een roadtrip door Scandinavië

Begin uw roadtrip door Scandinavië in Oslo en rijd via Gotenburg, Malmö en Stockholm terug naar Oslo. Ontdek de schitterende steden, meren en natuurgebieden in Zweden en het zuidoosten van Noorwegen met uw Alamo huurauto. Deze roadtrip van ruim 1700 kilometer zult u uw leven niet vergeten. Lees voordat u de reis gaat maken goed de algemene voorwaarden door.

Waarom een auto huren in Noorwegen via Alamo.nl?

√ Ruim aanbod autoverhuurlocaties in Noorwegen
√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ter plaatse een huurauto huren is vaak duurder

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.