Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Nice Airport

Wilt u een auto huren in Nice vanaf de luchthaven voor een heerlijke vakantie in het zuiden van Frankrijk? Op Alamo.nl kunt u eenvoudig een auto huren en vindt u een overzicht van de beschikbare autocategorieën met een voordelig All-In prijstarief. Of u nu kiest voor een compacte huurauto voor u en uw partner of een Minivan voor het hele gezin, op Alamo.nl is het aanbod huurauto’s groot. Ook betrouwbaar een auto huren in Nice en zorgeloos de weg op? Boek dan nu uw huurauto en ontdek alle mogelijkheden in Frankrijk!

Lees meer

Een auto huren in Nice vanaf de luchthaven

Nice is gelegen in de regio Côte d’Azur aan de Middellandse Zee en ligt op ongeveer twee uur vliegen vanaf Nederland. Nice Airport is de belangrijkste luchthaven voor de badplaatsen Cannes, St Tropez en Antibes. Als u tijdens uw vakantie deze badplaatsen wilt aan doen, kunt u gemakkelijk de huurauto ophalen vanaf de luchthaven en de omgeving verkennen in uw eigen tempo. Nice is een goed startpunt van uw vakantie in Frankrijk. Naast de ideale ligging aan de zee, ligt de stad ook op een half uur rijden van Monaco. Ontdek ook de mogelijkheden van het maken van een one-way vanaf Nice.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wist u dat als u ervoor kiest om uw eigen risico af te kopen met de voordelige No-Risk Garantie, u ter plaatse geen extra verzekering hoeft af te sluiten? Dit product is op de lokale verhuurlocatie niet bekend, waardoor men altijd het bedrag van de borg zal reserveren op uw creditcard. Indien na het terugbrengen van de huurauto blijkt dat er geen (nieuwe) schade aan de huurauto gereden is, wordt dit bedrag binnen enkele werkdagen weer vrijgegeven. Houd er rekening mee dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Daarnaast zijn de hygiënemaatregelen strikt, waardoor een auto huren in Nice veilig is.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Een auto huren in Nice is inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto uitkiezen.
√ Lokale en luchthaven toeslagen zijn ook inbegrepen in het voordelige prijstarief.
√ Goedkoop en gemakkelijk uw eigen risico afkopen.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.

Waar kunt u de auto ophalen?

De huurauto haalt u op vanaf de luchthaven van Nice. Direct na aankomst op de luchthaven kunt u de huurauto ophalen. Dit betekent dat u na het ophalen en verzamelen van de bagage richting de ‘Car Rental Center’ kunt lopen. Deze kunt u vinden in Terminal 2 in de parkeergarage. Als u aankomt op Terminal 1 kunt u de shuttle nemen naar Terminal 2. Naast een auto huren in Nice vanaf de luchthaven, kunt u er ook voor kiezen om de auto op te halen vanaf het treinstation. Ontdek nu alle mogelijkheden of neem bij vragen contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
NICE APT
AEROPORT DE NICE COTE D AZUR
NICE, 06281 Frankrijk

  0493218275
Maandag:
7:00 - 23:30
Dinsdag:
7:00 - 23:30
Woensdag:
7:00 - 23:30
Donderdag:
7:00 - 23:30
Vrijdag:
7:00 - 23:30
Zaterdag:
7:00 - 23:30
Zondag:
7:00 - 23:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.