Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Lyon Airport

Wilt u een auto huren in Lyon voor een rondreis door het westen van Frankrijk? Wacht dan niet langer en huur vandaag nog via Alamo.nl een huurauto in Lyon. Een auto huren in Lyon inclusief alle benodigde verzekeringen. Daarnaast kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Of u nu alleen, met uw partner, of met het hele gezin reist, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s in Frankrijk voldoet er altijd wel één aan uw wensen.

Lees meer

Auto huren in Lyon

Lyon is na Parijs en Marseille qua inwonertal de grootste stad van Frankrijk. U kunt een de auto huren in Lyon en eerst een paar dagen de stad verkennen. Op ongeveer anderhalf uur rijden met uw huurauto van Lyon ligt het prachtige natuurpark van Chartreuse. Hier kunt u heerlijk wandelen en door het bergachtige gebied ook genieten van meerdere prachtige uitzichten. U huurt bij Alamo.nl altijd een veilige en betrouwbare huurauto. Bij de autoverhuurlocatie in Lyon wordt de auto bijvoorbeeld zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Begin uw roadtrip in Lyon en rijd via Avignon naar de zuidelijke badplaatsen Marseille en Nice. U kunt deze reis maken in minder dan zes uur, maar het is leuker om ruim de tijd te nemen en te overnachten in de dorpjes waar u doorheen rijdt. U eindigt de reis in het zonnige Nice, waar u de auto ook kunt terugbrengen als u dit wilt. Bij Alamo is het namelijk mogelijk om uw auto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze heeft opgehaald. Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Lyon?

√ U kunt bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ Een auto huren in Lyon kan ook gemakkelijk via de app.
√ Breed aanbod aan huurauto’s. Van Mini tot ruime SUV.
√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief in het prijstarief.
√ Zeer ervaren en goed bereikbare klantenservice. Ook in geval van nood.

Autoverhuur locatie Lyon airport

Als u aankomt op Lyon airport, ga dan naar de begane grond en volg de borden naar de Car Rental Shuttle. Stap uit de bus als u aankomt bij National Car Rental. Deze shuttle gaat elke 15 minuten. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Daarnaast bieden wij de optie om een huurauto op te halen op het treinstation van Lyon. Wilt u ook een auto huren in Lyon? Vraag via onze website een gratis en vrijblijvende offerte op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LYON APT ST EXUPERY 1902
AEROPORT ST EXUPERY
SATOLAS, 69125 Frankrijk

  0472227487
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 19:00
Zondag:
8:00 - 19:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.