Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Mykonos Airport

Een auto huren op Mykonos Airport is de manier om het prachtige Griekse eiland te verkennen. Na het landen, rijdt u gemakkelijk weg met de huurauto naar uw keuze naar Mykonos-stad. Een auto huren bij Alamo.nl is inclusief alle benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers. Dit betekent dat u alle vrijheid hebt en geen extra kosten maakt. Daarnaast kunt u een keuze maken uit een groot aanbod aan type huurauto’s. Er zit voor iedereen een geschikte auto bij. Een auto huren op Mykonos Airport zal zorgen voor een heerlijke vakantie op dit rotsachtige eiland in Griekenland.

Lees meer

Een auto huren op Mykonos Airport

Mykonos is een van de bekendste Griekse eilanden en behoort tot de Cycladen eilandengroep. Wit is de kleur van het eiland dat 85 vierkante meter groot is en ongeveer 10.000 inwoners heeft. Elk jaar komen er veel toeristen naar het eiland om de Griekse sfeer te proeven en te genieten van het strand. Het is bijzonder hoeveel verbazingwekkende zandstranden Mykonos heeft. Breng een bezoek aan Psarou, Ornos, Platis Gialos of Paradise en geniet van de zon en de vele barretjes aan het strand. De wegen op Mykonos brengen je naar de mooiste verlaten strandjes. Het eiland is geschikt voor eiland hoppen als u meerdere eilanden aandoet in Griekenland, zoals Santorino, Naxos en Paros.

Waarom een auto bij Alamo.nl huren?

√ Bij Alamo.nl huurt u inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Altijd veilig op reis in een grondig gereinigde huurauto.
√ Ruim aanbod aan huurauto’s en zelf uw auto uitkiezen.
√ U kunt ongelimiteerde kilometers rijden.
√ Een auto ter plaatse huren is vaak duurder.
√ U kunt al een auto huren in Mykonos vanaf 21 jaar.
√ Voor slechts 3,5 euro per dag kunt u uw eigen risico afkopen.

Waar kunt u uw huurauto ophalen op Mykonos Airport?

Uw huurauto ophalen na de aankomst op Mykonos is vrij gemakkelijk. Als u landt op de Airport van Mykonos, kunt u na het ophalen van uw bagage naar de uitgang van het vliegveld lopen. U start op de weg Kerkiras Achiliou en gaat naar links. Hier bevindt zich de autoverhuur locatie van Enterprise. Teken het contract, haal de sleutels op van uw gekozen huurauto en u kunt meteen wegrijden. De afstand van het vliegveld naar Mykonos-stad is maar 3 kilometer, waardoor u gelijk naar uw hotel of vakantiebestemming kunt rijden. Ook een auto huren op Mykonos? Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MYKONOS ISLAND INTL ARPT
OMVRODEKTIS MYKONOS AIRPT AREA
MYKONOS, 84600 Griekenland

  00302289077755
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.