Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Thessaloniki Airport

Veilig een auto huren in Thessaloniki voor uw autovakantie in Griekenland? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren en zelf de keuze maken uit het type auto dat u huurt. Zo heeft u keuze uit een compacte auto voor twee personen of een ruime comfortable huurauto voor vijf personen of meer. Ook in Thessaloniki gaat u verzekerd de weg op doordat alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt want wist u dat u altijd in Griekenland een auto huurt met ongelimiteerde kilometers? Zo kunt u naast de op een na grootste stad van Griekenland ook de prachtige omgeving rondom Thessaloniki verkennen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, want u heeft zeven dagen bedenktijd!

Lees meer

Auto huren in Thessaloniki

Autohuur op Thessaloniki geeft u de mogelijkheid om Griekenland per auto te verkennen. Alamo.nl biedt een ruim aanbod aan type huurauto’s en categorieën. Het maakt niet uit met wie u op vakantie gaat, er is altijd een passende huurauto. Als u met uw partner op vakantie gaat, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een voordelige compacte auto. Gaat u met het hele gezin op vakantie, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wat ruimere en comfortabel huurauto, zoals een Minivan voor meerdere personen. Benieuwd naar het aanbod? Bij het aanvragen van een offerte ontdekt u alle opties aan autohuur in Thessaloniki.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt u een auto huren in Thessaloniki, maar ook de controle hebben over de veiligheid van uw vakantie? Met een huurauto van Alamo.nl ervaart u altijd de controle over uw eigen vakantie. U heeft namelijk zelf de keuze waar u naartoe rijdt en daardoor kunt u drukke plekken vermijden. Daarnaast werken alle verhuurlocaties van Alamo.nl met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Op deze manier gaat u altijd de weg op met een grondig gereinigde huurauto. Verder houden alle medewerkers op de verhuurlocaties gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurauto.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Altijd verzekerd van een huurauto ter plaatse
√ Ongelimiteerd kilometers rijden
√ Voor slechts €3,50 per dag het eigen risico afkopen
√ Een auto huren in Thessaloniki vanaf 21 jaar
√ Het voordelige prijstarief is inclusief verzekeringen

Ophaalpunt in Thessaloniki

Na aankomst op de luchthaven van Thessaloniki haalt u gemakkelijk een snel de huurauto op. Voor het ophalen van de huurauto op Thessaloniki Airport hoeft u geen shuttle te nemen. Bij aankomst op de verhuurlocaties tekent u het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van de door u gekozen huurauto. Bij Alamo.nl kunt u ook de huurauto inleveren op een andere locatie Griekenland, bijvoorbeeld in Athene of in Kavala. Ook een auto huren in Thessaloniki? Vraag nu een vrijblijvende autohuur offerte aan via de website of neem contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
THESSALONIKI AIRPORT
SKG AIRPORT LEOFOROS G SCHOLIS
THESSALONIKI, 57001 Griekenland

  00302310541081
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •