Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Athene Airport

Bent u van plan om het prachtige Athene te gaan bezoeken? Met uw huurauto via Alamo.nl kunt u comfortabel de hele omgeving van deze wereldstad ontdekken. Een voordelige auto huren in Athene via Alamo.nl doet u altijd inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers en de benodigde verzekeringen. Uw huurauto wordt voor gebruik grondig schoongemaakt en is tijdens uw reis uw domein waarin u met uw reisgezelschap ongestoord kunt genieten van alle hoogtepunten van Athene en omgeving. U kunt voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Of u nu een luxe ruime huurauto zoekt of een compacte budget huurauto. Er is altijd wel een huurauto te vinden die past bij uw budget.

Lees meer

Athene met een huurauto

U kunt een auto huren in Athene en eerst een paar dagen van de stad genieten. Samen met Rome vervulde deze stad in de oudheid een belangrijke rol. Er zijn veel ruïnes uit de oudheid bewaard gebleven die u zeker moet bezoeken als u in Athene bent. Bezoek bijvoorbeeld de Akropolis. Een burcht in de stad waar de democratie zijn oorsprong heeft gevonden. De grootste tempel van de stad is echter de Tempel van de Olympische Zeus. Met een huurauto kunt u uw culturele citytrip in Athene uitstekend combineren met een strandvakantie. De stad heeft namelijk een aantal lange witte zandstranden. Of stap in uw huurauto en ontdek de rest van Griekenland.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Combineer uw rondreis per auto met cultuur en strand. Zo kunt u uw autohuur beginnen met een culturele reis op het vasteland van Griekenland en daarna afsluiten met een strandvakantie op één van de vele eilanden zoals KretaSantoriniRhodos of Zakynthos. Geniet hier van de zon, parelwitte stranden en het heerlijke Griekse eten. Naast een auto huren in Athene of elders op het vaste land, kunt u ook een auto huren op de Griekse eilanden. Huur bijvoorbeeld een auto op Heraklion of Chania en bezoek de vele authentieke stadjes en geniet van het prachtige landschap van Kreta.

Voordelen huurauto via Alamo.nl

√ Ruime keuze: van compacte tot een ruime huurauto.
√ U kunt goedkoop uw eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie.
√ 30 jaar ervaring in autohuur en een goed bereikbare klantenservice.
√ Een auto huren in Athene is inclusief de benodigde verzekeringen.

Auto huren in Athene

Volg als u aankomt op de luchthaven van Athene de borden naar de balie van Enterprise die gevestigd is in de aankomsthal. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Uw reis door het prachtige Griekenland kan beginnen. Wilt u een auto huren in Athene? Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ATHENS EL VENIZELOS ARPT
ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT
ATHENS, 19004 Griekenland

  2103533325
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.