Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Reykjavik Port

Deze locatie is tijdelijk gesloten, bekijk het aanbod bij onze

partner

Wilt u aankomende vakantie veilig een auto huren in Reykjavik Port vanaf de haven? Reserveer nu eenvoudig uw huurauto in IJsland bij Alamo.nl en ontdek alle mogelijkheden en locaties voor een autovakantie. Alamo.nl heeft drie locaties in IJsland, naast de Reykjavik Port aan de haven kunt u de huurauto ook ophalen vanaf de luchthaven of downtown. Op deze manier heeft u altijd zelf de keuze waar u de huurauto ophaalt of inlevert. Wist u dat een auto huren in IJsland inclusief ongelimiteerd kilometers en benodigde verzekeringen is, zoals diefstal, schade en aansprakelijkheid. Wilt u meer weten over een auto huren in Reykjavik Port? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontdek het aanbod aan huurauto’s.

Lees meer

Auto huren Reykjavik Port

Bij autoverhuur IJsland via Alamo.nl zijn altijd ongelimiteerde kilometers inbegrepen. Dat betekent dat u zo veel kilometers kunt rijden als u wilt, zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen met de No-Risk Garantie. Dit betekent dat u voor een bedrag van € 3,50 per dag optimaal beschermd bent en zorgeloos de weg op kunt met uw eigen huurauto! Tijdens het maken van uw autoboeking kunt u dit aanvinken.

De tip van Alamo.nl medewerker Nina

Wilt u een auto huren in Reykjavik Port voor de aankomende vakantie? Dat kan eenvoudig via de website. Verder is een auto huren in IJsland bij Alamo.nl ook inclusief lokale belastingen en de luchthavenbelasting. Dit betekent dat u op locatie niks extra’s hoeft te betalen. Het is tevens mogelijk om een extra bestuurder toe te voegen op het huurcontract, zodat iedereen veilig in de huurauto mag rijden. Benieuwd naar de voordelige huurtarieven bij Alamo.nl? Ontdek nu de mogelijkheden en het aanbod huurauto’s in IJsland.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Auto huren in Reykjavik Port inclusief ongelimiteerde kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Altijd veilig een grondig gereinigde auto huren
√ Altijd voordelig uw eigen risico afkopen
√ Altijd verzekerd van een huurauto ter plaatse

Aangescherpt schoonmaakbeleid

Als u een huurauto via Alamo.nl in IJsland huurt dan krijgt u altijd een grondig gereinigde huurauto mee. Veiligheid staat bij Alamo.nl hoog in het vaandel! Daardoor werken alle verhuurlocaties met een aangepast schoonmaakbeleid. Daarnaast wordt er bij het ophalen en inleveren van de huurauto gepaste afstand gehouden. Op deze manier kunt u veilig een auto huren bij Alamo.nl voor de vakantie. Wilt u ook een auto huren in IJsland? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of boek direct uw huurauto. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de customer service, zij staan u graag te woord!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
REYKJAVIK Skarfabakki Harbour
KLETTAGARDAR 12
REYKJAVIK, 104 IJsland

  3545199300
Maandag:
CLOSED - CLOSED
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
CLOSED - CLOSED
Vrijdag:
CLOSED - CLOSED
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.