Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Split Airport

Wilt u een auto huren in Split om een roadtrip te maken door Kroatië? Dan bent u bij Alamo.nl voordelig uit. Een auto huren in Split doet u via Alamo.nl altijd inclusief ongelimiteerde kilometers. U kunt dus zoveel mogelijk kilometers rijden zonder dat u hierover achteraf een toeslag hoeft te betalen. U huurt altijd een betrouwbare huurauto inclusief de benodigde verzekeringen. Tevens kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Ook een grondig gereinigde auto huren in Split vanaf de luchthaven? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor een goedkope huurauto.

Lees meer

Een auto huren in Split

Split is na Zagreb de grootste stad van Kroatië. De ligging van de stad aan de kust maakt de stad tot één van de leukere toeristische plaatsen van Kroatië. U kunt een auto huren in Split om comfortabel de omgeving te ontdekken en de volgende indrukwekkende plaatsen aan doen, zoals Brač, Primošten, Trogir, Klis Fortress of het uitkijkpunt Centina rivier. Of maak een one-way naar Dubrovnik of Pula. Lees de hoogtepunten van Kroatië in onze blog.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Zorg er altijd voor dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Dit heeft te maken met het feit dat het gebruikelijk is dat bij het ophalen van de huurauto er borg wordt ingehouden op uw creditcard. Deze borg is ter dekking van het eigen risico, eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen enkele werkdagen weer vrijgegeven. Als u ook andere kosten maakt tijdens uw vakantie, is het handig om hier rekening mee te houden.

Voordelen van Alamo.nl

√ U kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.
√ Het aanbod aan huurauto’s is groot en u kunt uw eigen auto kiezen.
√ Het eigen risico kunt u al voor €3,50 per dag afkopen.
√ Een auto huren in Split is inclusief benodigde verzekeringen.
√ Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen.

Ophaalpunt in Split

De ophaallocatie in Split ligt op de luchthaven en is gemakkelijk te vinden. Volg als u aankomt op de luchthaven de borden naar de balie van Enterprise. Hier handelt u het papierwerk af  en ontvangt u de sleutel van uw huurauto. Naast een auto huren in Split kunt u ook een auto huren in onder andere Zagreb, Dubrovnik, Pula en Rijeka. Bekijk nu alle mogelijkheden in Kroatië of neem contact op met onze ervaren customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SPLIT AIRPORT
APT TERM 21216 KASTEL STAFILIC
SPLIT, 21217 Kroatië

  0038521895018
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.