Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Slovenië

Wilt u een auto huren in Slovenië om de natuur en gastvrijheid van het land te ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en maak een roadtrip vanaf de hoofdstad Ljubljana. U rijdt met een ongelimiteerd aantal kilometers en alle lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen in het tarief. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief. Gaat u met uw partner op vakantie? Dan kunt u kiezen voor een Economy Car. Wanneer u met het hele gezin of vrienden reist, kies dan voor een grotere autoklasse. U rijdt dan bijvoorbeeld in een Volkswagen Touran of een Opel Zafira. En wist u al dat het mogelijk is om vanaf 18 jaar een auto te huren in Slovenië?

Lees meer

Een auto huren in Slovenië

U kunt eenvoudig een auto huren in Slovenië om vanuit de stad Ljubljana een roadtrip te maken door het land. Rijd in bijvoorbeeld in één of twee weken langs alle hoogtepunten. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. Uw huurauto wordt altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u veilig een auto kunt huren. Het voordeel van een huurauto is dat u enkel met uw eigen reisgezelschap onderweg bent en uw eigen route en tempo kunt bepalen. Afhankelijk van uw reisgezelschap kiest u een autocategorie die bij uw wensen en budget past. U kunt kiezen uit de autoverhuurlocatie op het vliegveld of in het centrum van Ljubljana. Stap in uw huurauto en verken de vele meren en bossen van Slovenië. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het meer van Bled.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een auto huren in Slovenië doet u gemakkelijk op Alamo.nl. Neem altijd een creditcard op naam van de hoofdbestuurder mee. Deze is verplicht om de huurauto op te kunnen halen. Zorg er daarnaast voor dat het limiet op de creditcard hoog genoeg is. Het is namelijk gebruikelijk dat er bij het ophalen van de huurauto een borg wordt ingehouden. Deze borg is ter dekking van het eigen risico voor eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen elke werkdagen weer vrijgegeven. U kunt voordelig uw eigen risico afkopen middels onze no-risk garantie. Maar houd ook dan rekening met borg, aangezien deze service niet bekend is bij de lokale autoverhuurder.

Waarom een auto huren in Slovenië via Alamo.nl?

√ U huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ Al vanaf 18 jaar mag u een auto huren. Lees meer hierover in de voorwaarden.
√ Zeer ervaren klantenservice en buiten openingstijden bereikbaar op ons noodnummer.
√ Hoewel Slovenië steeds populairder wordt, blijft er rust en ruimte in overvloed. 

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.