Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Oslo Airport Gardermoen

Interesse in een auto huren in Oslo tijdens uw vakantie in Noorwegen? U kunt via Alamo.nl eenvoudig en gemakkelijk een auto huren. In Oslo gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. Huur via Alamo.nl bijvoorbeeld een kleine compacte huurauto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin. De keuze huurauto’s voor Oslo is ruim.

Lees meer

Auto huren in Oslo

Oslo is een stad waar u zich niet snel zal vervelen. U kunt ook een auto huren in Oslo om de omgeving te verkennen. Liefhebbers van ruige natuur, fjorden en watervallen komen in Noorwegen volop aan hun trekken. Achter bijna iedere bocht wacht weer een andere waterval. Op circa 15 minuten van Oslo kunt u naar Nordmarka rijden, een groot bosgebied volop recreatie mogelijkheden gedurende het hele jaar. Wilt u meer ontdekken van Noorwegen? Oslo is het knooppunt van het wegennet in Noorwegen. Met een huurauto van Alamo liggen de bezienswaardigheden in de stad, maar ook in de omgeving binnen handbereik.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Vigeland is een indrukwekkend beeldenpark wat zeker een aanrader is wanneer u in Oslo bezoekt. Het park is vernoemd naar de kunstenaar Gustav Vigeland en bevat meer dan 200 sculpturen. Deze worden afgewisseld door fonteinen, prachtige tuinen en een brug. Als u genoeg heeft gezien van de stad, stap dan in uw ruime huurauto en vervolg uw reis. Het fijne aan een huurauto is dat u de rust kunt opzoeken en zelf bepaald waar u gaat en staat. Bovendien doet u alles op uw reistempo.

Voordelen autoverhuur Alamo.nl

√ Altijd een betrouwbare en grondig gereinigde huurauto.
√ Een ongelimiteerd aantal kilometers is inbegrepen.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Oslo vanaf 19 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Zeer ervaren klantenservice en 24/7 bereikbaar middels ons noodnummer.

Autoverhuur Oslo airport

Aankomst internationale vluchten:
Zodra u bent aangekomen in de aankomsthal van de luchthaven van Oslo, gaat u rechtsaf. Tussen het informatiecentrum en Starbucks neemt u de linker roltrap naar niveau 1A. Loop vervolgens rechtdoor en wanneer u niet verder kunt gaat u linksaf door de deuren. Sla direct rechtsaf, daar treft u onze autoverhuur balie. Ook een auto huren in Oslo? Maak een reservering of vraag om een vrijblijvende offerte.

Aankomst binnenlandse vluchten:
Zodra u bent aangekomen in de nieuwe aankomsthal van binnenlandse vluchten, gaat u linksaf en loopt u verder tot de Starbucks. Neem vervolgens de roltrap naar beneden naar niveau 1A. Loop vervolgens rechtdoor en wanneer u niet verder kunt gaat u linksaf door de deuren. Sla direct rechtsaf, daar treft u onze autoverhuur balie. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.