Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Wenen Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Oostenrijk? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Wenen. Ook in Wenen gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie met een Alamo huurauto. De hoofdstad van Oostenrijk is een echte cultuurstad en heeft een grote aantrekkingskracht op mensen die een stedentrip willen maken. Maar Wenen is ook een ideaal vertrekpunt voor uw vakantie in Oostenrijk. U vliegt aan op de luchthaven van Wenen Airport. Vervolgens huurt u via Alamo.nl een kleine compacte auto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin. De keuze huurauto’s voor Wenen is ruim.

Lees meer

Ontdek Wenen en omgeving met een Alamo huurauto

De hoofdstad van Oostenrijk ligt aan de rivier de Donau en staat uiteraard bekend om haar sierlijke paleizen en kerken en opera. Maar Wenen biedt nog veel meer. Wenen is een levendige stad waar u naast moderne architectuur en kunst ook veel leuke winkels tegenkomt. Wilt u de stad verlaten dan kunt u met uw huurauto uw reis voortzetten. Het Alpenland is vooral in de wintermaanden geliefd bij wintersporters, terwijl de zomermaanden veel liefhebbers van rust en natuur trekken. Steden zoals Innsbruck en Salzburg zijn makkelijk aan te rijden en een bezoek meer dan waard. Met een huurauto van Alamo liggen bezienswaardigheden in de stad en in de omgeving binnen handbereik.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Verblijft u tijdens de wintermaanden in Wenen, dan is een bezoek aan één van de vele kerstmarkten zeker aanrader. Deze winterse markten trekken ieder jaar vele bezoekers en zijn ook enorm populair bij de locals. De bekendste en meest populaire zijn de markten op het Rathausplatz en de Weihnachtsmarkt bij Schloss Schönbrunn. Hier kunt u genieten van bijvoorbeeld lebkuchen, punch en gebraden lekkernijen. De kerstmarkten beginnen meestal halverwege november en gaan vaak al in de ochtend open.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Wenen?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze via Alamo.nl huurt.
√ U kunt een auto huren in Wenen inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Wenen vanaf 19 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.

Ophaalpunt in Wenen

Wilt u ook een auto huren in Wenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak direct uw reservering. onze medewerkers helpen u graag verder. Uw huurauto haalt u op bij de balie van Alamo. Nadat u bent gearriveerd in de aankomsthal volgt u de borden ‘car rental’. Alamo treft u in de parkeergarage bij nummer 4. Voor het ophalen van de auto hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

VIENNA SCHWECHAT AIRPORT
VIENNA AIRPORT
VIENNA, 1300 Oostenrijk

  1700733432

 Openingstijden

Maandag:
7:30 - 23:30
Dinsdag:
7:30 - 23:30
Woensdag:
7:30 - 23:30
Donderdag:
7:30 - 23:30
Vrijdag:
7:30 - 23:30
Zaterdag:
7:30 - 20:00
Zondag:
7:30 - 23:30
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.