Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Wenen Airport

Wilt u een auto huren in Wenen? Ook in Wenen gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie met een Alamo huurauto. Huur een kleine compacte huurauto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin. De keuze huurauto’s voor Wenen is ruim. Bij Alamo.nl huurt u bovendien altijd een grondig gereinigde huurauto.

Lees meer

Zorgeloos een auto huren in Wenen

U kunt zorgeloos een auto huren in Wenen en van de stad en indrukwekkende omgeving genieten. De hoofdstad van Oostenrijk staat uiteraard bekend om haar sierlijke paleizen, kerken en opera. Wilt u de stad verlaten dan kunt u met uw huurauto uw reis voortzetten. Het Alpenland is vooral in de wintermaanden geliefd bij wintersporters, terwijl de zomermaanden veel liefhebbers van rust en natuur trekken. Steden zoals Innsbruck en Salzburg zijn makkelijk aan te rijden en een bezoek meer dan waard. Met een huurauto van Alamo liggen bezienswaardigheden in de stad en in de omgeving binnen handbereik.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Gaat u een auto huren in Wenen? Neem dan altijd een creditcard op naam van de hoofdbestuurder mee. Deze is verplicht om de huurauto op te kunnen halen. Zorg er daarnaast voor dat het limiet op de creditcard hoog genoeg is. Het is namelijk gebruikelijk dat er bij het ophalen van de huurauto een borg wordt ingehouden. Deze borg is ter dekking van het eigen risico voor eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen elke werkdagen weer vrijgegeven

Voordelen autoverhuur Alamo.nl

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze via Alamo.nl huurt.
√ U kunt een auto huren in Wenen inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Wenen vanaf 19 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Zeer ervaren klantenservice en buiten openingstijden bereikbaar op ons noodnummer.
√ Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen.

Ophaalpunt in Wenen

Wilt u ook een auto huren in Wenen voor uw vakantie in Oostenrijk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of maak direct uw reservering. onze medewerkers helpen u graag verder. Uw huurauto haalt u op bij de autoverhuur balie van Alamo. Nadat u bent gearriveerd in de aankomsthal volgt u de borden ‘car rental’. Alamo treft u in de parkeergarage bij nummer 4. Voor het ophalen van de auto hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
VIENNA SCHWECHAT AIRPORT
VIENNA AIRPORT
VIENNA, 1300 Oostenrijk

  1700733432
Maandag:
8:00 - 20:00
Dinsdag:
8:00 - 20:00
Woensdag:
8:00 - 20:00
Donderdag:
8:00 - 20:00
Vrijdag:
8:00 - 20:00
Zaterdag:
8:00 - 20:00
Zondag:
8:00 - 20:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.