Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Oostenrijk

Wilt u een auto huren in Oostenrijk om het prachtige land te verkennen? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl. Via Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerde kilometers, waardoor u zonder extra kosten te maken het hele land kunt ontdekken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief en kunt u uw no-risk voor slechts €3,50 per dag afkopen. Net als in vele andere Europese landen heeft Alamo.nl ook in Oostenrijk een breed aanbod aan huurauto’s. Het maakt dus niet uit of u alleen reist of met de hele familie. Er zit altijd wel een auto tussen die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Een auto huren in Oostenrijk

Door zijn bergachtige landschap is Oostenrijk een populair land onder wintersporters. De populairste skioorden liggen in de omgeving van Innsbruck, waar Alamo.nl ook een verhuurlocatie heeft op zowel de luchthaven als downtown. Breng tijdens uw vakantie ook een bezoek aan één van de vele sprookjesachtige steden die het land rijk is. Zo heeft bijvoorbeeld Graz, in het zuidoosten van het land, de grootste middeleeuwse binnenstad van centraal Europa. Op anderhalf uur rijden van Graz ligt Klagenfurt. Deze stad grenst aan het grootste en warmste Alpenmeer van Europa.

Maak een roadtrip door centraal Europa

Maak een roadtrip door centraal Europa met uw Alamo huurauto! Begin uw reis in Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk. Rijd via Brno naar het prachtige Praag in Tsjechië. Vervolgens kunt u via München naar Innsbruck rijden waar u de auto weer in kunt leveren bij een Alamo verhuurlocatie. Deze reis is bijna 900 kilometer. Lees voordat u deze reis wilt maken goed de algemene voorwaarden voor Oostenrijk door.

Waarom een auto huren in Oostenrijk via Alamo.nl?

√ Een auto huren in Oostenrijk doet u inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ U rijdt in een grondig gereinigde huurauto, de hygiënemaatregelen zijn namelijk een topprioriteit.
√ Zeer ervaren klantenservice en buiten openingstijden bereikbaar op ons noodnummer.
√ Toeslagen en belasting is inclusief in de huurprijs.
√ U kunt kiezen uit een breed aanbod aan huurauto’s.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Voor slechts €3,50 kunt u uw eigen risico afkopen.

Uw huurauto ophalen

Wilt u een auto huren in Oostenrijk op een van de vele autoverhuur locaties? Neem dan altijd een creditcard op naam van de hoofdbestuurder mee. Deze is verplicht om de huurauto op te kunnen halen. Zorg er daarnaast voor dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Het is namelijk gebruikelijk dat er bij het ophalen van de huurauto een borg wordt ingehouden. Deze borg is ter dekking van het eigen risico voor eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen elke werkdagen weer vrijgegeven.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.