Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Canarische Eilanden

Gaat u op vakantie en wilt u een auto huren op de Canarische Eilanden? Of u nu vakantie viert op Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, Tenerife of Gran Canaria, er is altijd een autoverhuurlocatie in de buurt. Alle eilanden zijn goed bereisbaar en er zijn talloze plekken de moeite waard om te bezichtigen. Wilt u genieten van het uitzicht vanaf de Pico el Teide op Tenerife? Of gaat u liever belastingvrij winkelen in het shopwahalla Las Palmas op Gran Canaria? Waar u ook naar toe wilt rijden, wij hebben altijd een passende huurauto.

Een kleine, compacte auto huren op de Canarische Eilanden

Een auto huren op de Canarische Eilanden kan eenvoudig via onze slimme boekingsmodule op de website. U krijgt alle verschillende autocategorieën in één overzicht te zien. Want waar de een op zoek is naar een kleine, compacte auto, is de ander op zoek naar een grote 4WD om off-road te kunnen rijden. Reist u met een groot gezin? Dan is de minivan echt de huurauto voor u. Wilt u meer weten over de auto’s, de kofferruimte of heeft u een andere vraag? Onze ervaren klantenservice staat voor u klaar.

Extra bij te boeken opties

De Canarische eilanden zijn stuk voor stuk ideale eilanden om met het gezin een vakantie door te brengen. Het klimaat is aangenaam, zelfs in de wintermaanden. Via de website kunt u snel en makkelijk uw huurauto vastleggen. Maar ook het boeken van extra’s is mogelijk. Denk maar aan een navigatiesysteem of kinderzitje. Voor de Canarische Eilanden geldt dat alle extra’s op aanvraag komen. De kosten voor de extra’s betaalt u ter plaatse, wanneer u de auto gaat ophalen.

Voordelen van autohuur via Alamo.nl

  • U kunt al een auto huren op de Canarische Eilanden vanaf 21 jaar.
  • Inclusief schadeverzekering en diefstalverzekering.
  • Voordelige all-inclusive huurprijzen.
  • Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
  • Flexibele ophaal- en inleverlocaties op de eilanden.          

Autohuur in Spanje

Met meer dan 100 locaties in Spanje is Alamo.nl een van de grootste autoverhuurders. Er zitten locaties op grote luchthavens, zoals in Madrid, Barcelona en Malaga. Maar er zitten ook talloze locaties op treinstations of in de stadscentrums. Mocht uw locatie er niet tussen zitten, maar wilt u wel voordelig een auto huren op de Canarische Eilanden? Kijk dan ook eens op onze partnerwebsite RNTaCar.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.