Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Praag Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Praag in Tsjechië? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Praag. Onze huurauto’s zijn van goede kwaliteit en onze voordelige tarieven zijn altijd inclusief ongelimiteerde kilometers, verzekeringen en lokale toeslagen. Praag, de hoofdstad van Tsjechië wordt vaak gezien als één van de mooiste steden van de wereld met een schat aan architectuur en talrijke interessante bezienswaardigheden. Met een huurauto van Alamo ligt de stad en de omgeving binnen handbereik. Het is ook mogelijk om een auto te huren in één van de aangrenzende landen, zoals Duitsland, Polen of Oostenrijk. 

Lees meer

Ontdek de omgeving van Praag

Wanneer u de veelzijdige stad Praag bezoekt, heeft u eigenlijk aan één dag niet genoeg. De stad en het centrum biedt namelijk heel veel bezienswaardigheden, waaronder de Praagse burcht met de Sint Vitus kathedraal en het raadhuis met de astronomische klok. Wilt u ook de omgeving buiten Praag ontdekken dan is wellicht het Tsjechische paradijs (Cesky Raj) de moeite waard. Dit is een prachtig natuurgebied met fantastische uitzichten waar de grootste rivieren van Tsjechië, de Elbe, de Moldau, de Jizera en de Berounka bij elkaar komen. Met de auto rijdt u richting het noorden van Praag om dit gebied te bezoeken.

Tip van een Alamo.nl medewerker

De Karelsbrug is de bekendste brug van Praag en samen met de brugtoren voorzien van mooie gotische bouwwerken. Deze is gelegen aan de zuidkant en zeker de moeite waard om te bekijken. De brug verbindt het oude centrum met de wijk Malá Strana en wordt gekenmerkt door verschillende standbeelden. Wanneer u deze beelden aanraakt zou het ervoor zorgen dat u ooit weer terugkeert naar Praag. Wilt u de drukte van de stad even ontvluchten, dan is de Petrinheuvel een perfecte plek. Het is één van de grooste groene gebieden van Praag en in de zomer treft u daar vele soorten kleurrijke bloemen.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Praag?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Praag vanaf 21 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.

Ophaalpunt in Praag

Uw huurauto haalt u op bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) op de luchthaven van Praag. Deze treft u in een aparte hal bij de aankomsthal op de begane grond van parkeerruimte C. De totale loopafstand is ongeveer 100 meter. Voor het ophalen van de auto in Praag hoeft u dus geen shuttle te nemen. Na het tekenen van het huurcontract ontvangt u vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. Wilt u ook een auto huren in Praag, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze customer service.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.