Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Belfast Airport

Wilt u een auto huren in Belfast voor uw vakantie in Noord-Ierland? De luchthaven van Belfast ligt ongeveer 20 kilometer ten noordwesten van de stad Belfast. Na Dublin Airport is de luchthaven van Belfast de grootste van Ierland. Naast deze internationale luchthaven kent Belfast ook nog een City Airport, welke maar 5 kilometer van de Noord-Ierse stad verwijderd is. Bij Alamo.nl mag u een ongelimiteerd aantal kilometers met uw huurauto rijden. Tevens heeft u een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid en zijn de lokale belastingen en/of luchthavenbelastingen inbegrepen in het tarief. Voor een bedrag van €3,50 per dag heeft u onze no-risk verzekering en kunt u zorgeloos in uw huurauto rijden.

Lees meer

Ontdek Belfast en omgeving met een Alamo auto

Rijd langs de ruige kustlijn van Noord-Ierland voor mooie vergezichten. Een van de bekendste kustplaatsen in Noord-Ierland is de Giant’s Causeway aan de noordoostkust. Dit is een rotsformatie van miljoenen jaren oud, ooit ontstaan door een vulkaanuitbarsting. De rotsformaties zijn de belangrijkste toeristische attractie van Noord-Ierland en sinds 1986 ook onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Start of eindig uw trip met een paar dagen Belfast, want er is veel te zien in deze oude stad. Bezoek het Titanic Quarter om te zien hoe het enorme cruise schip in deze stad werd ontworpen en gebouwd. Na een stukje historie van Belfast kunt u een heerlijk hapje eten op de St. George Market. Voor mooie, ruige natuur is het zeker een aanrader om naar het Cave Hill Country Park net buiten Belfast te rijden.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Belfast?

√ Een auto huren in Belfast  inclusief ongelimiteerde kilometers
√ Tarief is inclusief verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid
√ Bij Alamo.nl kunt u erg goedkoop uw eigen risico afkopen
√ Ter plaatse een huurauto huren is vaak duurder
√ Grote diversiteit aan huurauto’s

Waar kan ik mijn huurauto ophalen op Belfast Airport?

U kunt uw sleutels afhalen bij de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner), welke is gevestigd bij de bagage claim in de hoofdterminal. De afstand naar het wagenpark is goed te voet af te leggen, er is geen shuttebus verbinding nodig. Bij de balie tekent u uw huurcontract en neemt u de sleutels in ontvangst. De baliemedewerker zal u naar uw huurauto brengen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BELFAST INT AIRPORT
ARRIVALS HALL
BELFAST, BT29 4AB Verenigd Koninkrijk

  028-94451940
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 17:00
Zondag:
13:00 - 21:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •