Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Ierland

Wilt u een auto huren in Ierland om de ongerepte natuur op het eiland te ontdekken? Reserveer uw huurauto dan nu op Alamo.nl en maak een fantastische reis door het land van de ruige kustlijnen, glooiende groene landschappen, rust en ruimte. Alamo.nl heeft meerdere auto verhuurlocaties in Ierland, zowel op de grote luchthavens als in verschillende stadscentra. Het voordelige huurtarief is inclusief benodigde verzekeringen en een ongelimiteerd aantal kilometers. U kunt dus zorgeloos genieten van het land en dat alles op uw eigen tempo.

Lees meer

Een auto huren in Ierland

Afhankelijk van uw reisgezelschap kiest u een autocategorie die bij uw wensen en budget past. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een SUV of minivan voor 7 personen. U kunt een auto huren in Ierland en gemakkelijk een roadtrip maken. In het westen van Ierland vindt u de klipkusten en het heuvellandschap. De grootste stad in het westen is Galway. Op minder dan drie uur rijden van Galway in oostelijke richting vindt u de hoofdstad Dublin. In het zuiden van het land ligt de stad Cork, dat beschikt over één van de grootste natuurlijke havens ter wereld. Deze stad kan zich meten met Dublin en Belfast op het gebied van architectuur.

Met uw huurauto naar Noord-Ierland

Met uw Alamo huurauto kunt u zonder problemen Noord-Ierland bereiken, wat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Belfast, zo’n twee uur rijden vanaf Dublin. Deze stad heeft de toerist veel te bieden en herbergt vele kastelen en tuinen. U kunt ook een one-way maken om zoveel mogelijk te zien. Dan levert u de huurauto namelijk in op een andere locatie dan waar u de huurauto heeft opgehaald. Een auto huren in Ierland is doet u bij Alamo.nl veilig en betrouwbaar. Alle huurauto’s worden bijvoorbeeld zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd

Waarom een auto huren in Ierland via Alamo.nl?

√ U huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ Breed aanbod aan huurauto’s. 
√ Zonder extra kosten met uw huurauto naar Noord-Ierland. 
√ Hoewel Ierland steeds populairder wordt, blijft er rust en ruimte in overvloed. 

Goed bereikbare klantenservice

Onze goed bereikbare klantenservice medewerkers hebben verstand van zaken en denken graag met u mee. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. En wilt u een auto huren in Ierland maar twijfelt u nog? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan op onze website. Mocht u tijdens uw reis een probleem ondervinden met uw autohuur, dan kunt u ons altijd bereiken. Buiten kantoortijden is de klantenservice namelijk bereikbaar op het noodnummer welke u vindt op uw huurvoucher.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.