Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Londen Luton Airport

Een auto huren op Londen Luton geeft u alle vrijheid om Londen te verkennen. Het vliegveld is een van de vijf vliegvelden van Londen en ligt ongeveer 55 kilometer ten noorden van Londen. Ook heeft het een goede verbinding met het centrum. Het huren van een auto bij Alamo.nl zorgt voor een goede start van uw vakantie in het Verenigd Koninkrijk. Maak een keuze uit een van de verschillende autotypen inclusief verzekeringen, zoals een schade-, aansprakelijkheids- en diefstalverzekering. Daarnaast kunt u ongelimiteerde kilometers rijden met de huurauto. Er gaan vanuit Amsterdam dagelijkse directe vluchten naar Londen Luton, waardoor u gemakkelijk hier een auto kunt huren.

Lees meer

Ontdek Londen en omgeving met een huurauto

Gaat u op een mooie rondreis door het Verenigd Koninkrijk? Breng dan een bezoek aan het beroemde Oxford University in de gelijknamige stad, ongeveer 80 km vanaf Luton Airport. Deze universiteit behoort samen met die van Cambridge tot de twee beroemde en oudste universiteiten van het Verenigd Koninkrijk. Samen worden de universiteiten aangeduid met Oxbridge. Zeker een bezoekje waard om heen te rijden met de auto om rond te lopen en dit prachtige gebouw te bewonderen.

Goedkoop en voorbereid parkeren in Londen

Vanaf Londen Luton Airport is het een uur rijden naar Londen centrum. Houd er wel rekening mee dat parkeren in Londen Centrum duur is. Door van tevoren al een car park te reserveren en de London Congestion Charge te betalen, kunt u besparen op de parkeerkosten. Deze Congestion Charge is online te betalen en maar 10 pond als u dit vooraf doet. Ga goed voorbereid op reis want dit voorkomt een onaangename verassing aan het einde van de vakantie.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Londen Luton?

√ Een auto huren op Londen Luton is inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Tarief is inclusief verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid.
√ Bij Alamo.nl kunt u erg goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ Ter plaatse een huurauto huren is vaak duurder.
√ Grote diversiteit aan huurauto’s.

Ophaallocatie?

Op het vliegveld van Londen Luton vertrekt elke vijftien minuten een shuttlebus vanaf de terminal naar het wagenpark. Dit ritje duurt ongeveer tien minuten. Vervolgens kunt zich melden bij het kantoor van National/Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier staat u gehuurde auto voor u klaar, kunt u de sleutels ophalen en tekent u het huurcontract. Wilt u de huurauto op een andere huurlocatie terugbrengen? Dan is een one-way ook mogelijk! Neem voor de exacte drop-off kosten en/of meer informatie contact op met onze customer service. Wilt u ook een auto huren op Londen Luton? Maak eenvoudig een boeking of vraag een offerte aan.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.