Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Londen Gatwick Airport

Londen Gatwick Airport is een van de vijf vliegvelden in Londen. Het vliegveld ligt ongeveer 45 kilometer ten zuiden van de wereldstad en heeft een goede aansluiting met het centrum van Londen. De trein- en busverbindingen zijn erg goed. Zo duurt de treinrit naar Londen centrum maar 30 minuten. Ook per auto is het centrum goed bereikbaar. Een auto huren op Londen Gatwick Airport is tevens gemakkelijk, omdat het vliegveld de basis is voor EasyJet vluchten van Amsterdam naar Londen.

Lees meer

Ontdek Londen en omgeving met een Alamo auto

Vanaf Gatwick Airport bent u binnen 45 minuten rijden in Brighton, een gezellige stad geleden aan de zuidkust van het Verenigd Koninkrijk. In het centrum van Brighton vindt u The Lanes. Dit zijn oude, smalle winkelstraatjes met allemaal kleine specialiteitenwinkels, antiekwinkels en restaurantjes, waaraan u nog duidelijk ziet dat de stad vroeger een vissersdorpje was. Ook kunt u er heerlijk uitwaaien aan het strand. Voor een weids uitzicht over de stad en de pier is de British Airways i360 observatietoren bij de pier aan te raden.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Als u een auto huurt op Londen Gatwick Airport bent u binnen een uur en 15 minuten in Londen Centrum. Omdat parkeren in het centrum duur is, kunt u van tevoren online al een car park reserveren. Dit is vaak wat goedkoper en u weet zeker dat u een mooi parkeerplekje hebt. En maak u niet druk dat er geen car park bij u in de buurt zit, want Londen kent er meer dan honderd.

Waarom een auto huren op Londen Gatwick Airport?

√ Een auto huren op Londen Gatwick is inclusief ongelimiteerde kilometers
√ Tarief is inclusief verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid
√ Bij Alamo.nl kunt u erg goedkoop uw eigen risico afkopen
√ Ter plaatse een huurauto huren is vaak duurder
√ Grote diversiteit aan huurauto’s

Waar kan ik een auto huren op Londen Gatwick Airport?

U kunt uw huurauto ophalen bij de Alamo/Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Alle vluchten worden momenteel uitgevoerd vanuit North Terminal op Gatwick Airport. De incheckbalie bevindt zich in de Terminal by Domestic Arrivals, en de auto kan worden opgehaald op 2-3 minuten lopen van deze balie. Voor iedereen die met internationale vluchten aankomt, is de balie aan het einde van de aankomsthal te vinden.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
GATWICK SOUTH TERMINAL
ENTERPRISE RENT A CAR
GATWICK, RH6 0NY Verenigd Koninkrijk

  01293-609090
Maandag:
7:00 - 22:00
Dinsdag:
7:00 - 22:00
Woensdag:
7:00 - 22:00
Donderdag:
7:00 - 22:00
Vrijdag:
7:00 - 22:00
Zaterdag:
7:00 - 22:00
Zondag:
7:00 - 22:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •