Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Genève Airport

Een auto huren in Genève doet u gemakkelijk en voordelig via Alamo.nl. Zwitserland is ook zonder sneeuw een prachtig land en goed te ontdekken met uw Alamo huurauto. Met uw huurauto kunt u vanuit Zwitserland verschillende grenzen oversteken en tevens huurt u altijd een auto met een ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen. Of u nu samen met uw partner reist of met het hele gezin, door het brede aanbod van huurauto’s is er altijd wel huurauto die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Auto huren in Genève

Genève is na Zürich de grootste stad van Zwitserland. De belangrijkste trekpleister van de stad is het Meer van Genève. Een auto huren in Genève is een goed idee wanneer u ook de prachtige omgeving wilt ontdekken. Zo ligt bijvoorbeeld op nog geen twee uur rijden van de stad de Zwitserse hoogvlakte, waar zich ook de Zwitserse Alpen bevinden. Dit prachtige landschap is in de zomer uitstekend met uw huurauto te ontdekken. Geniet onderweg van de vele vergezichten.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Neem altijd een creditcard op naam van de hoofdbestuurder mee. Deze is verplicht om de huurauto op te kunnen halen. Zorg er daarnaast voor dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Het is namelijk gebruikelijk dat er borg wordt ingehouden. Deze borg is ter dekking van het eigen risico voor eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. U kunt daarnaast voordelig uw eigen risico afkopen middels onze no-risk garantie. Maar houd ook dan rekening met borg. Een auto huren in Genève doet u bij Alamo.nl veilig en betrouwbaar. Alle huurauto’s worden bijvoorbeeld zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Genève?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u op Alamo.nl uw eigen risico afkopen.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Zeer ervaren klantenservice en buiten openingstijden bereikbaar op ons noodnummer.
√ Een auto huren in Genève en inleveren op een andere locatie in Zwitserland, u maakt dan een one-way.

Autoverhuur locatie in Genève

De autoverhuur locatie in Genève bevindt zich op de luchthaven aan de Zwitserse kant van het vliegveld. Teken hier vervolgens uw huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Er is ook een autoverhuur locatie in het Franse gedeelte van Genève. Deze verhuurlocatie is gelegen aan het volgende adres: Genève Airport France, Ferney Voltaire Cedex. Met een autohuurvoucher heeft u toegang tot het Franse gedeelde van het vliegveld.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.