Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Zwitserland

Wilt u een auto huren in Zwitserland voor uw vakantie of zakenreis? Een goede huurauto in het bergachtige Zwitserland is belangrijk. Maak een keuze uit het ruime aanbod aan kwaliteit huurauto’s bij een van de verhuurlocaties in Zwitserland. Bovendien rijdt u zonder extra toeslagen en met ongelimiteerde kilometers. De huurauto’s van Alamo.nl zijn voordelig en de benodigde verzekeringen zijn inbegrepen. 

Lees meer

Een auto huren in Zwitserland

Een auto huren in Zwitserland biedt u de vrijheid om zelf uw vakantie te plannen. Afhankelijk van uw reisgezelschap kiest u een autocategorie die bij uw wensen en budget past. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een SUV. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. En reist u enkel met uw eigen reisgezelschap. U kunt uw vakantie beginnen in bijvoorbeeld Genève en vanaf daar de schitterende natuur van Zwitserland inrijden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Meer van Genève

Maak een roadtrip door Europa

Zwitserland ligt centraal in Europa waardoor het grenst aan de landen Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Met uw Alamo huurauto kunt u gemakkelijk de grens oversteken. Maak bijvoorbeeld een roadtrip waarbij u begint in Genève en via Lyon, Turijn en Milaan eindigt in Zürich. Deze roadtrip brengt u langs prachtige steden en is ongeveer 1140 kilometer lang. U kunt dus een auto huren in Zwitserland en deze op een andere locatie in het land terugbrengen. U maakt dan een one-way. Het voordeel van een huurauto is dat u enkel met uw eigen reisgezelschap onderweg bent. Daarnaast kunt u uw eigen route en tempo bepalen.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Altijd een comfortabele huurauto die aan al uw wensen voldoet.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ Een auto huren in Zwitserland met ongelimiteerde kilometers.
√ Gemakkelijk de grens oversteken naar buurlanden.
√ Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen.
√ Zeer ervaren klantenservice en buiten openingstijden bereikbaar op ons noodnummer.

Autoverhuur locaties Zwitserland

Een auto huren in Zwitserland kan op verschillende autoverhuur locaties. U kunt ervoor kiezen om de huurauto bijvoorbeeld te huren bij één van de drie luchthavens: Genève, Zürich of Basel. Als u bent geland kunt u na het ophalen van de bagage uw huurauto ophalen en direct doorrijden naar uw eerste vakantiebestemming. De hygiënemaatregelen strikt, waardoor u altijd in een schone en veilige auto de weg op gaat.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.