Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Zwitserland

Heeft u altijd al eens een roadtrip door een indrukwekkend landschap willen maken? Dan moet u nu een auto huren in Zwitserland via Alamo.nl. Geniet van de frisse berglucht en prachtige uitzichten. Een goede huurauto in het bergachtige Zwitserland is enorm belangrijk. Maak een keuze uit het ruime aanbod aan kwaliteit huurauto’s bij een van de verhuurlocaties in Zwitserland. Bovendien rijdt u zonder extra toeslagen en met een ongelimiteerd kilometers. Tot slot bevatten huurauto’s van Alamo.nl altijd een laag prijstarief waarbij de benodigde verzekeringen inclusief zijn. Het eigen risico koopt u voor €3,50 per dag gemakkelijk af. 

Lees meer

Ontdek een auto huren in Zwitserland

Het neutrale Zwitserland staat bekend om zijn wintersportgebieden, chocolade en natuurlijk de heerlijke kaasfondue. Het land heeft de toerist nog veel meer te bieden. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele natuurparken, zoals het biosfeerreservaat Entlebuch dat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Bovendien kunt u zwemmen in één van de vele meren die Zwitserland rijk is. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het meer van Genève of aan het grootste meer van Zwitserland, het meer van Neuchatel. Naast het natuurschoon heeft het land een aantal prachtige oude steden, zoals Bern, Basel en Zurich.

Maak een roadtrip door Europa

Zwitserland ligt centraal in Europa waardoor het grenst aan de landen Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Met uw Alamo huurauto kunt u gemakkelijk de grens oversteken. Maak u hier vooral gebruik van en maak een prachtige roadtrip waarbij u begint in Genève en via Lyon, Turijn en Milaan eindigt in Zürich. Deze roadtrip brengt u langs prachtige steden en is ongeveer 1140 kilometer lang. Als u wilt kunt u de auto in Zurich terugbrengen bij een andere verhuurlocatie. Indien u er inderdaad voor kiest om uw auto op een andere plaats in Zwitserland in te leveren dan maakt u een zogenaamde one-way. Ontdek de one-way mogelijkheden of neem contact op met de customer service.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Een auto huren in Zwitserland met ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ontdek de mogelijkheid om een one-way te maken.
√ Alamo.nl is buiten kantoortijden bereikbaar op het noodnummer.

Ophaalpunt huurauto

Een auto huren in Zwitserland kan op verschillende verhuurlocaties. U kunt ervoor kiezen om de huurauto bijvoorbeeld te huren bij één van de drie luchthavens: Genéve, Zürich of Basel. Als u bent geland kunt u na het ophalen van de bagage uw huurauto ophalen en direct doorrijden naar uw eerste vakantiebestemming. Wilt u ook een auto huren in Zwitserland? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.