Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Zurich Airport

Een auto huren in Zürich doet u voordelig en gemakkelijk via Alamo.nl. Zwitserland is een prachtig land en ook goed te ontdekken met uw Alamo huurauto. Met uw huurauto kunt u vanuit Zwitserland bovendien verschillende grenzen oversteken. U huurt een auto met een ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen, waardoor u zorgeloos op pad kunt. Of u nu samen met uw partner reist of met het hele gezin, door het brede aanbod van huurauto’s is er altijd wel huurauto die bij u past.

Lees meer

Eenvoudig een auto huren in Zürich

Zürich is een gezellige stad in Zwitserland voor een citytrip. Een auto huren in Zürich biedt u de vrijheid om behalve de stad te verkennen, ook eropuit te trekken. Afhankelijk van uw reisgezelschap kiest u een autocategorie die bij uw wensen en budget past. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een SUV. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. En reist u enkel met uw eigen reisgezelschap. Binnen 10 minuten rijden bent u middenin de natuur. Maak ook zeker een rondje langs het meer van Zürich, waarbij u authentieke stadjes, ongerepte oeverlandschappen en uitgestrekte bossen passeert.

Tip van onze medewerker

Een auto huren in Zürich doet u bij Alamo.nl veilig en betrouwbaar. Alle huurauto’s worden bijvoorbeeld zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Tijdens uw reis per auto door Zwitserland kan een dagtocht naar de Rheinfall, de grootste waterval van Europa, eigenlijk niet over worden geslagen. De waterval is gelegen in de Rijn en ligt op ongeveer dertig minuten rijden van Zurich. Deze waterval is maar liefst 150 meter breed en 23 meter hoog. Het is een belangrijke trekpleister die u zeker niet wilt missen.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Zurich?

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u op Alamo.nl uw eigen risico afkopen.
√ Tevens zijn lokale- en luchthavenbelastingen inclusief.
√ Autoverhuurlocatie op het vliegveld en in de stad.
√ 30 jaar ervaring in autohuur en een goed bereikbare klantenservice.
√ Een auto huren in Zurich, maar inleveren op een andere locatie in Zwitserland? U maakt dan een one-way.

Waar kunt u de huurauto ophalen?

Wanneer u op het vliegveld aankomt in Zurich, wilt u natuurlijk graag meteen op pad. Uw huurauto van Alamo.nl staat daarom op de luchthaven al voor u klaar. Volg als u aankomt op het vliegveld de borden Rental car naar de autoverhuur balies. Komt u niet aan op het vliegveld of wilt u niet direct met de auto op weg, dan kunt u deze ook op een later moment ophalen in Zurich Downtown.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.