Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren ABC-eilanden

Een auto huren op de ABC-eilanden is een ideale manier om Aruba, Bonaire en Curaçao te verkennen. De Benedenwindse Eilanden hebben het hele jaar door een heerlijk klimaat. De mooie stranden, de ontspannen sfeer en de goede snorkel- en duikmogelijkheden zijn slechts een paar redenen waarom de eilanden zo geliefd zijn. Op Curaçao bezoekt u Willemstad, Mambo Beach of de vele afgelegen baaitjes, waar u zonder auto niet kunt komen. Aruba is qua grootte vergelijkbaar met Texel. Oranjestad is hier de belangrijkste stad. Bonaire is van de ABC-eilanden de hotspot als het gaat om duiken. Dagelijks komen hier duikliefhebbers van over de hele wereld om de spectaculaire onderwaterwereld te zien.

Een goed verzekerde auto huren op de ABC-eilanden

Het huren van een auto op één van de ABC-Eilanden is eenvoudig. Wij bieden alle auto’s inclusief een compleet autohuurpakket, waarbij alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen. De auto wordt door het strenge hygiëneprotocol altijd fris en schoon geleverd. Er zijn ongelimiteerde kilometers inbegrepen, waardoor u elke dag onbeperkt kunt genieten van de ervaringen die u onderweg opdoet. Wilt u een auto huren op de ABC-eilanden? Boek deze dan eenvoudig via onze website.

Ophaalservice bij een auto huren op Curaçao

Wanneer u op vakantie gaat naar Curaçao en een auto huurt, heeft u een ruime keuze in ophaalmogelijkheden. De auto kan afgehaald worden op de luchthaven, maar er is op het eiland ook een ophaalservice, waarbij het mogelijk is de auto te huren vanaf uw accommodatie. De bekendere accommodaties zoals het Livingstone Jan Thiel Beach Resort, het Blue Bay Curaçao of het Curaçao Marriott Beach Hotel doen allemaal mee met de ophaalservice.

De voordelen Alamo.nl

  • U kunt al een auto huren op de ABC-eilanden vanaf 18 jaar (Curaçao) en 21 jaar (Aruba/Bonaire).
  • Voordelige tarieven via onze website.
  • Eerlijke tankregeling, vol mee en weer vol inleveren.
  • Gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.
  • 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.          

Auto rijden op de ABC-Eilanden

Als u wilt autorijden op Curaçao, dan dient de hoofdbestuurder minstens 18 jaar oud te zijn. Voor Aruba en Bonaire is de minimumleeftijd 21 jaar. Daarnaast is er een creditcard nodig op naam van de hoofdbestuurder en een geldig rijbewijs. Alle verzekeringen zijn inbegrepen, maar er geldt een eigen risico. Dit eigen risico is afkoopbaar met onze No-Risk Garantie. Vraag onze klantenservice naar meer informatie of sluit de verzekering direct af bij uw boeking. 

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.