Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren JFK Airport New York

John F. Kennedy International Airport is de belangrijkste internationale luchthaven in de stad New York en ligt op het eiland Long Island. New York is een fantastische stad om uw rondreis door de Verenigde Staten te beginnen. Trek er met uw huurauto op uit en ontdek al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Een auto huren op JFK bij Alamo.nl doet u altijd inclusief verzekeringen en ongelimiteerde kilometers. De keuze uit huurauto’s is uitgebreid en de huurauto is altijd van zeer goede kwaliteit.

Ontdek New York en de omgeving met een Alamo huurauto

New York is bruisend en zeker een bezoek waard. Verdwaal in de volkswijk van Harlem, ontdek het hippe Brooklyn en bewonder de torenhoge wolkenkrabbers in Manhattan. Naast een bezoek aan stad New York, is een bezoek aan de staat een absolute aanrader. Ga op pad met uw huurauto van Alamo en verken de vele natuurwonderen. Reis bijvoorbeeld naar Philadelphia, een stad vol historie. Bezoek de Independence Hall, bezichtig Liberty Bell en neem een kijkje in een van de vele musea. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de Niagara Falls vlakbij Buffalo en wees getuige van een indrukwekkend spektakel.

Tip van het Alamo.nl team

Naast een auto huren op JFK Airport kunt u via Alamo.nl ook een huurauto reserveren op andere plaatsen in de stad New York. Een auto huren van Alamo kan op de luchthavens Newark en Laguardia en in het centrum van New York in de wijk Manhattan. U heeft bij Alamo een uitgebreide keuze aan huurauto’s. Kies voor de locatie die het beste bij uw vakantieplannen past en start uw rondreis door Amerika vanuit de fantastische stad New York.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op JFK?

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen
√ Een auto huren op JFK Airport is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs

Waar op JFK kan ik mijn huurauto ophalen?

Alamo heeft geen verhuurbalie op de luchthaven van JFK, maar werkt samen met partner National Car Rental. Volg de borden naar de Air Train waar u gratis gebruik kunt maken van een shuttleverbinding. Stap uit bij de halte Federal Circle en ga naar de eerste verdieping. Sla rechtsaf en ga met uw huurvoucher naar de National verhuurbalie. Samen met uw creditkaart en een geldig paspoort kunt u de huurauto ophalen. Wilt u ook een auto huren op JFK Airport? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website.

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
JFK INTL AIRPORT
BUILDING 308 FEDERAL CIRCLE
New york, (NY), 11430 USA

  8446481611
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.