Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Costa Rica

Wilt u graag een auto huren in Costa Rica voor een avontuurlijke rondreis door dit prachtige land? Boek uw huurauto dan via Alamo.nl. U kunt op Costa Rica op meerdere locaties uw Alamo auto huren. Bovendien zijn alle belangrijke verzekeringen inbegrepen bij de huur. U hoeft zo ter plaatse geen extra verzekeringen voor uw huurauto af te sluiten. Wilt u geen eigen risico? Kies dan voor onze No-Risk Garantie. Voor slechts € 3,50 per dag gaat u zorgeloos de weg op met uw huurauto! Naast het grote aanbod van flora en fauna en het stedelijke leven is Costa Rica ook een strandparadijs. Met uw huurauto kunt u dan ook het avontuur opzoeken wanneer u hier behoefte aan heeft, om vervolgens te ontspannen aan een van de vele stranden van Costa Rica.

Ontdek Costa Rica met uw huurauto van Alamo.nl

Costa Rica ligt tussen twee subcontinenten in, namelijk Noord- en Zuid Amerika. Hierdoor heeft het land een bijzonder unieke flora en fauna. Groepen apen die rondslingeren zijn in Costa Rica bijvoorbeeld heel gewoon, net als het spotten van bijzondere vogelsoorten. Let wel goed op de kikkers! Deze lijken door hun prachtige kleuren op levensechte portretten, maar kunnen wel giftig zijn. Bekijk ze dus vooral vanaf een veilige afstand. U kunt uw auto huren in Costa Rica bij het vliegveld van de Costa Ricaanse hoofdstad San José. Met San José in uw reisschema kunt u uw natuurreis goed combineren met een stedentrip. Wilt u liever de stad zonder auto verkennen? Haal dan dan uw auto op bij een van de stadslocaties en ga vervolgens met uw auto in Costa Rica op ontdekkingsreis.

Een auto huren in Costa Rica inclusief verzekeringen

Een auto huren in Costa Rica en altijd verzekerd op weg? Onze tarieven voor Costa Rica zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor zowel schade, diefstal als aansprakelijkheid. U boekt dan ook een all inclusive pakket. Bovendien kunt u de auto heel eenvoudig wijzigen of annuleren mocht dat nodig zijn. De wegen in Costa Rica zijn over het algemeen prima, al zijn er ook tal van onverharde wegen. Wij raden u dan ook aan een SUV of 4WD auto te reserveren. Autorijden in Costa Rica biedt u alle vrijheid om te gaan en staan waar u zelf wilt. U bepaalt zelf het tempo (rustig in dit deel van de wereld) en reist met uw eigen gezelschap.

Met uw auto gemakkelijk de grens over

Wist u dat u een rondreis door Costa Rica heel gemakkelijk kunt combineren met de buurlanden Nicaragua en Panama? Met de zogeheten Inter-Countries Service wordt het voor u een stuk makkelijker om meerdere landen met elkaar te combineren. Wanneer u bijvoorbeeld uw rondreis wil starten in Panama en wil eindigen in Costa Rica is dat een goede optie. Met deze one-way ruilt u namelijk gemakkelijk uw huurauto om bij de grens en reist u eenvoudig weer door naar uw volgende bestemming. Wilt u ook graag een auto huren in Costa Rica via Alamo.nl of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren klantenservice, zij staan 24/7 voor u klaar.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.