Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Hilo Airport

Gaat u op vakantie naar Hawaii en wilt u een auto huren in Hilo? Via Alamo.nl is een auto huren in Hilo zo geregeld en inclusief de benodigde verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid. Daarnaast zijn ook altijd de luchthaven en lokale belastingen en ongelimiteerde kilometers inbegrepen in de huurprijs. Wilt u tijdens uw vakantie met meerdere bestuurders in de huurauto rijden? Dit kan door te kiezen voor het Gold Pakket, waardoor u drie extra bestuurders kan toevoegen. Wilt u ook een auto huren in Hilo? Reserveer vandaag nog uw huurauto op Alamo.nl.

Lees meer

Een auto huren in Hilo op Hawaii

De stad Hilo is de grootste stad van het eiland Hawaii en staat bekend om zijn heerlijke klimaat en schitterende natuur. Zo kunt u vanaf de stad Hilo richting het Volcanoes National Park rijden dat is opgericht in 1916 en de resultaten laat zien van dertig miljoen jaar vulkanisme. Daarnaast zijn er ook zijn veel outdoor-activiteiten die u kunt ondernemen, zoals snorkelen, duiken, dolfijnen spotten en kamperen. Met een huurauto ervaart u zelf de vrijheid om uw vakantie in te plannen en de stad Hilo te ontdekken.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wist u dat u meerdere eilanden kunt aandoen tijdens uw vakantie op Hawaii? Bij Alamo.nl kunt u de keuze maken voor een one-way en het zogenaamde eilandhoppen. Naast een auto huren in Hilo kunt u dus ook een auto huren op een van de andere elf locaties op Hawaii. Dit kan bijvoorbeeld vanaf Kona Airport, Honolu Airport, Kahului Airport of Molokai Airport. Het voordeel is dat u gelijk na het landen op de luchthaven uw huurauto kunt ophalen, en vervolgens inleveren op een andere locatie naar wens. Ontdek nu de mogelijkheden en vraag kosteloos uw vrijblijvende offerte aan!

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ De vrijheid van ongelimiteerd kilometers rijden
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Hilo is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Luchthaven en lokale belastingen zijn inbegrepen
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

De huurauto ophalen in Hilo

In Hilo huurt u altijd een auto vanaf de verhuurlocatie op de luchthaven! Dit is eenvoudig want na het landen op het vliegveld en het verzamelen van uw bagage, kunt u richting de uitgang van de terminal lopen. Vervolgens neemt u de shuttlebus richting de autoverhuur. Hier neemt u de autosleutel van uw huurauto in ontvangst. Wilt u ook een auto huren in Hilo? Maak dan nu uw reservering via de website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de customer service. Zij helpen u graag verder!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HILO INTL ARPT
2350 KEKUANAOA ST
HILO, (HI), 96720 USA

  8449130734
Maandag:
6:30 - 21:00
Dinsdag:
6:30 - 21:00
Woensdag:
6:30 - 21:00
Donderdag:
6:30 - 21:00
Vrijdag:
6:30 - 21:00
Zaterdag:
6:30 - 21:00
Zondag:
6:30 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.