Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kahului Airport

Bij Alamo.nl kunt u gemakkelijk, betrouwbaar en snel een auto huren in Kahului vanaf de luchthaven. Bekijk de voordelige autohuur tarieven voor Hawaii en ontdek alle mogelijkheden. Bij het huren van een auto bij Alamo.nl zitten altijd de benodigde verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid inbegrepen. Daarnaast zijn ook de lokale en luchthaven toeslagen inbegrepen in de prijs. Naast een auto huren in Kahului, kunt u ook kijken naar de andere populaire verhuurlocaties op Hawaii, zoals Kona, Honolulu of Hilo. Vraag nu uw kosteloze en vrijblijvende offerte aan!

Lees meer

Een auto huren in Kahului vanaf de luchthaven

Het maakt niet uit wat u wilt zien in Kahului! Met een huurauto kunt u eenvoudig overal naartoe rijden en het eiland Maui verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld richting het Haleakala National Park rijden en verschillende wandelroutes volgen, zoals de Pīpīwai, Kuloa Point of Kahakai. De Pīpīwai Trail loopt langs zoetwaterstromingen, diverse bossen en watervallen. Het park laat de mooiste delen van het eiland zien en overnachten in het park is mogelijk. Het park is zeker een aanrader om heen te rijden als u op Maui bent!

Tip van een Alamo.nl medewerker

Heeft u weleens gehoord van eilandhoppen? Kahului ligt op het eiland Maui en Alamo.nl biedt u de optie aan om ervoor te kiezen om een one-way te maken naar een van de andere eilanden van Hawaii. U heeft de keuze uit maar liefst twaalf locaties, bijvoorbeeld Kona, Kapolei of Molokai. Wilt u ook een auto huren in Kahului? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan en ontdek de voordelige tarieven en mogelijkheden. Is nog niet alles duidelijk? Dan kunt u terecht bij de customer service, zij staan u graag te woord!

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Ongelimiteerd kilometers rijden
√ Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen
√ Een auto huren in Kahului is inclusief benodigde verzekeringen
√ Ruime keuze en aanbod aan huurauto’s
√ Altijd verzekerd van een huurauto ter plaatse

Waar kunt u in Kahului de huurauto ophalen?

Zodra u aankomt op de luchthaven van Kahului, kunt u de borden volgen naar de bagage claim. Nadat u uw bagage heeft opgehaald, verlaat u deze ruimte en loopt u langs de kiosk naar de shuttle bus. Eenmaal aangekomen bij de Alamo balie, ontvangt u uw autosleutels en tekent u het contract. Nu kan uw reis beginnen op het prachtige Hawaii en de eerste bestemming! Heeft u nog vragen, of wilt u een auto huren in Kahului? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact top met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
KAHULUI ARPT
101 AIRPORT RD
KAHULUI, (HI), 96732 USA

  8449130747
Maandag:
6:00 - 21:00
Dinsdag:
6:00 - 21:00
Woensdag:
6:00 - 21:00
Donderdag:
6:00 - 21:00
Vrijdag:
6:00 - 21:00
Zaterdag:
6:00 - 21:00
Zondag:
6:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.