Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kona Airport

Wilt u een auto huren in Kona en de schitterende plaatst Kona ontdekken op het eiland Hawaii? Dat kan met een huurauto van Alamo.nl. Bij Alamo.nl zitten alle benodigde verzekeringen inbegrepen binnen het All-In prijstarief. Maar daarnaast ook ongelimiteerd kilometers rijden en een ruime keuze uit diverse autocategorieën, zoals Jeep Wrangle, Cabrio of Minivan. Zo heeft u de keuze welke huurauto u huurt tijdens de vakantie en of u kiest voor een schakel of automaat. Naast een auto huren in Kona op Hawaii, kunt u er ook voor kiezen om een auto te huren op een van de andere eilanden van Hawaii.

Lees meer

Een auto huren in Kona en de omgeving ontdekken

Alamo.nl heeft in Hawaii meerdere verhuurlocaties, zoals op Hilo Airport dat aan het oosten van het eiland ligt. U kunt er dus voor kiezen om een zogeheten one-way te maken. Dit betekent dat u de huurauto ophaalt vanaf Kona Airport en deze inlevert op Hilo Airport. Het voordelige is dat u deze one-way maakt zonder drop-off kosten. Mocht u nou ook van plan zijn om de andere eilanden te bezoeken, dan kunt u ook een auto huren op Lihue Airport, Kahului Airport of Honolulu Airport. 

Tip van een Alamo.nl medewerker

U kunt een auto huren in het zonnige Kona en eerst een paar dagen genieten van de stad en diverse dagtripjes maken met de auto in de directe omgeving. Het Kona district beslaat bijna twee derde van de westkust van het eiland en is erg leuk om doorheen te rijden. Langs deze westkust vindt u vele koffieboeren en Hawaiiaanse bezienswaardigheden. Ook kunt u verder rijden richting het zuiden om de rest van Hawaii te verkennen. Ook is het zuiden uitermate geschikt om te snorkelen, duiken, zeilen en dolfijnen en schildpadden te spotten.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Kona is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Ontdek de one-way mogelijkheden
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar in Kona kan ik mijn huurauto ophalen?

Haal na aankomst op de luchthaven uw bagage op en loop vervolgens naar de pick-up area van de shuttlebus. Daarna brengt de shuttlebus u naar de verhuurlocatie van de Alamo. Na het afhandelen van het papierwerk ontvangt u van onze baliemedewerker de sleutels voor de huurauto. Op deze manier kunt u gelijk wegrijden na het landen. Wilt u ook een auto huren in Kona? Maak een boeking via onze website of vraag een gratis vrijblijvende offerte aan. Voor vragen neem contact op met de customer service, zij helpen u graag verder.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
KONA INTL ARPT
73 106 AULEPE STREET
KAILUA KONA, (HI), 96740 USA

  8449141550
Maandag:
5:15 - 23:00
Dinsdag:
5:15 - 23:00
Woensdag:
5:15 - 23:00
Donderdag:
5:15 - 23:00
Vrijdag:
5:15 - 23:00
Zaterdag:
5:15 - 23:00
Zondag:
5:15 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.