Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Fort Myers Airport

Bij Alamo.nl kunt u gemakkelijk, betrouwbaar en snel een auto huren in Fort Myers. Vanaf Fort Myers kunt u een autorondreis maken langs de westkust van de Amerikaanse staat Florida. Ontdek de autohuur tarieven van Alamo.nl inclusief alle benodigde verzekeringen. Daarnaast zijn alle tarieven inclusief ongelimiteerde kilometers, waardoor u alle vrijheid heeft om overal naartoe te rijden zonder extra kosten. Wilt u ook een auto huren in Fort Myers? Vraag dan nu een kosteloze vrijblijvende offerte aan en ervaar de mogelijkheden.

Lees meer

Een auto huren in Fort Myers

Fort Myers ligt in het zuidwesten van Florida en staat ook wel bekend als de “city of the palms”. De stad is zeer populair onder vissers, golfers en badgasten die genieten van de parelwitte zandstranden. Naast de bekende attractieparken in Florida, vindt u in het zuiden de Everglades. Dit mag u absoluut niet over slaan als u Florida bent. Met de huurauto rijdt u vanuit Fort Myers in minder dan anderhalf uur naar het Everglades National Park. Laat u verrassen door dit enorme natuurgebied en ga op zoek naar de wilde en bijzondere dieren die hier leven.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een auto huren in Fort Myers geeft u ook de mogelijkheid om een one-way te maken naar een van de andere verhuurlocaties in Florida. Dit kan bijvoorbeeld in het noorden van de staat, zoals naar Jacksonville, Tallahassee of  Tampa. Ook kunt u ervoor kiezen om uw rondreis voort te zetten naar de andere zuidelijke staten, zoals Georgia of Alabama. Bent u benieuwd naar de voorwaarden en mogelijke drop-off kosten? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan of reserveer uw huurauto bij Alamo.nl.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Fort Myers inclusief benodigde verzekeringen
√ Ongelimiteerd kilometers rijden
√ Inbegrepen zijn de luchthaven en lokale belastingen
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Ophalen Fort Myers

Bij uw aankomst op de luchthaven van Fort Myers kunt u de borden “bagage claim” volgen. Verlaat vervolgens de terminal en steek de straat over richting de parkeergarage waar u de balie van Alamo vindt. Hier ontvangt u het huurcontract en de sleutels van uw huurauto en kunt u beginnen aan uw rondreis door de Sunshine State. Wilt u ook de mogelijkheden ontdekken van een auto huren bij Alamo.nl? Vraag dan nu uw kosteloze offerte aan of neem contact op met de customer service. Zij staan u graag te woord!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FORT MYERS INTL ARPT
10999 TERMINAL ACCESS RD
FORT MYERS, (FL), 33913 USA

  8888266893
Maandag:
08:00;1700
Dinsdag:
08:00;1700
Woensdag:
08:00;1700
Donderdag:
08:00;1700
Vrijdag:
08:00;1700
Zaterdag:
08:00;1700
Zondag:
08:00;1700

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.