Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Madison Airport

Een auto huren in Madison en een prachtige rondreis maken door de noordelijke Staten van Amerika? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw roadtrip in Madison Wisconsin. Via Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers zodat u omliggende steden als Milwaukee, Chicago en Minneapolis gemakkelijk en zonder extra toeslagen kunt ontdekken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief zodat u zonder zorgen de weg op kunt en kunt genieten van uw vakantie. Door het brede aanbod aan huurauto’s in Amerika zit er bijna altijd wel eentje tussen die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Ontdek Madison en omgeving met een Alamo huurauto

Madison is de hoofdstad van de “badger state” Wisconsin. Deze Staat, staat bekend om zijn landbouwproducten en is dé belangrijkste kaasproducent van de Verenigde Staten. Madison is een stedelijk gebied en heeft de bezoeker veel te bieden. In de winter kan het vrij koud zijn, maar in de zomer is het hier aangenaam toeven en is het rondom de grote meren, vaak met kleine strandjes, in de stad gezellig druk. U kunt hier varen, kajakken en kanoën. Als u in Madison bent kunt u met de fiets de stad en haar omgeving ontdekken. De stad is namelijk benoemd tot één van de beste steden in Amerika om te fietsen, waardoor u zonder zorgen de stad kunt verkennen. Buiten de stad ligt het grootste waterpark van Amerika, Noahs Ark Waterpark, een leuke dag uit voor het hele gezin!

Tip van een Alamo.nl medewerker

Begin uw roadtrip in Madison en maak een reis langs Lake Michigan. Bezoek grote steden als Milwaukee en Chicago. Rijd vanaf hier in zuidelijke richting naar Indianapolis, Cincinnati en Columbus. Eindig uw roadtrip in Detroit in de staat Michigan. Deze roadtrip bedraagt ongeveer 1200 kilometer en brengt u langs prachtige plekken in Amerika. U kunt bij Alamo.nl uw auto op een andere plaats inleveren dan waar u deze heeft opgehaald. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Madison?

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Het is niet noodzakelijk om al een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs
√ Een auto huren in Madison op de luchthaven zelf is vaak duurder

Ophaalpunt in Madison

Als u aankomt op de luchthaven van Madison volg dan de borden naar de Alamo verhuurbalie. U kunt hier de eventuele wachtrij omzeilen door in te checken via de self service kiosk. Als u heeft ingecheckt wordt er een huurcontract uitgeprint. Dit huurcontract inclusief uw rijbewijs dient u te laten zien aan de bewaker van de parkeerplaats. Hierna kunt u wegrijden in uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
DANE COUNTY REG ARPT
4000 INTERNATIONAL LANE
MADISON, (WI), 53704 USA

  6082491614
Maandag:
8:00 - 23:45
Dinsdag:
8:00 - 21:45
Woensdag:
8:00 - 21:45
Donderdag:
8:00 - 21:45
Vrijdag:
8:00 - 23:45
Zaterdag:
8:00 - 21:45
Zondag:
8:00 - 21:45

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.