Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Chicago Airport

Een auto huren in Chicago voor een rondreis door de Amerikaanse staten Illionois, Minnesota of Tennessee? Bij Alamo.nl begint uw reis door Amerika vanaf het moment dat u uw huurauto boekt. Alamo.nl werkt in Chicago samen met de beste lokale autohuur partners en biedt de klant zekerheid en kwaliteit. De autohuur tarieven op Alamo.nl zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. Tijdens uw rondreis door Illinois wilt u zich geen zorgen hoeven maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De autohuur tarieven zijn bij Alamo.nl dan ook inclusief ongelimiteerde kilometers.

Ontdek Chicago en omgeving met een Alamo huurauto

De Amerikaanse stad Chicago ligt in de staat Illionois en is het perfecte startpunt van uw rondreis door Ilinois of het Diepe Zuiden. Bezoek het indrukwekkende Millennium Park, maak een architecture cruise over de Chicago river en kijk vanaf de Navy Pier uit op het immense Lake Michigan. Nadat u kennis heeft gemaakt met deze gastronomische en architectonische stad is het tijd om met uw huurauto de weg op te gaan en een bezoek te brengen aan the Great Lakes of het Diepe Zuiden van Amerika.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het openbaar vervoer naar- en in Chicago is uitstekend geregeld waardoor het aantrekkelijk is om bij aankomst in Chicago eerst een paar dagen de stad te verkennen en pas daarna uw huurauto op te halen. Een kleine tip is dan ook om uw huurauto in Downtown Chicago op te pikken. U vindt de Alamo.nl verhuurlocatie Chicago N Lasalle op 10 minuten lopen van Millennium Park. Of huurt u uw auto bij Chicago Midway Airport. Niet alleen voorkomt u op deze manier onnodige parkeerkosten, de verhuurprijzen van deze locaties liggen vaak een stuk lager omdat u hier geen Customer Facility Charge hoeft te betalen.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Chicago?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Diverse verhuurlocaties in en rondom Chicago
√ Een auto huren in Chicago is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar in Chicago kan ik mijn huurauto ophalen?

Kiest u ervoor om uw huurauto op Chicago O’hare Airport op te halen? Nadat u uw bagage heeft opgehaald volgt u de Car Rental borden en gaat u een verdieping omlaag. Hier volgt u de borden ‘Car Rental’ tot aan de Car Rental pick-up area. Verlaat vervolgens de terminal en loop naar de Shuttle Bus pick area. Hier wacht een Shuttle bus die u naar de Alamo autoverhuurbalie brengt. Ook een auto huren in Chicago via Alamo.nl? Wacht niet langer en boek vandaag nog uw voordelige huurauto.

 

Direct korting op je huurauto

Vul je e-mailadres in en meld je aan in ruil voor €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.