Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Miami North Beach

Gaat u binnenkort op vakantie naar Florida en wilt u een auto huren in Miami North Beach? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.nl, zodat u comfortabel naar alle bezienswaardigheden toe kunt rijden. Op de huurlocatie van Miami North Beach kunt u uw huurauto ophalen en rijdt u met ongelimiteerde kilometers. Dit betekent dat u alle vrijheid heeft om zelf u rondreis te plannen door Florida. Bovendien zitten in de all-in prijstarieven van Alamo.nl alle benodigde verzekeringen inbegrepen, zoals aansprakelijkheid, schade en diefstal. 

Lees meer

Auto huren in Miami North Beach

Wist u dat u als Europeaan nooit een eigen risico heeft in Amerika? Dit is wettelijk zo bepaald en zorgt ervoor dat u uw eigen risico niet hoeft af te kopen als u een auto huurt in Miami. En wist u dat u verplicht bent om een creditcard op naam  van de hoofdbestuurder te overhandigen? Als u dit niet heeft, dan krijgt u helaas de auto niet mee op bestemming. Kortom, om dit te voorkomen is het van belang dat u op de hoogte bent van de algemene voorwaarden.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wist u dat u in Miami North Beach fantastisch kunt vissen, watersporten, snorkelen en duiken. Een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het strand. Als u een reis maakt door Florida moet u ook een bezoek brengen aan de bekendste en spannendste attractieparken van de wereld! Orlando staat bekend om haar pretparken voor jong en oud! Een auto huren in Miami North Beach zorgt ervoor dat u gemakkelijk overal naar toe kunt rijden. Op bijvoorbeeld op twintig minuten rijden liggen de steden Miami en Fort Lauderdale.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen.
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Alamo.nl is buiten kantoortijden te bereiken op een noodnummer.
√ Zo bent u altijd ter plaatse verzekerd van een huurauto.
√ Een auto huren in Miami North Beach met ongelimiteerd kilometers.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Miami North Beach?

Wilt u een auto huren in Miami North Beach? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Zo kunt u uw huurauto in Miami North Beach ophalen op het volgende adres: 18080 Collins Ave. De verhuurlocatie ligt naast het restaurant Tony Roma aan de westkant van de straat. Bij aankomst tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo.nl huurauto. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de customer service!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MIAMI SUNNY ISLES BEACH
16850 COLLINS AVE
NORTH MIAMI BEACH, (FL), 33160 USA

  3059470214
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
9:00 - 16:00
Zondag:
9:00 - 16:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.