Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren New York Manhattan West 44th Street

Wilt u een rondreis maken door Amerika en een auto huren in New York Manhattan West? Boek dan nu uw huurauto op Alamo.nl. Maak een keuze uit het ruime aanbod aan huurauto’s en het lage prijstarief. In het prijstarief zitten alle benodigde verzekeringen inbegrepen, zoals een aansprakelijkheids-, schade- en diefstalverzekering. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van uw huurauto in New York City en kan uw reis door Amerika beginnen!

Lees meer

Een auto huren in New York Manhattan West

De verhuurlocatie bevindt zich downtown Manhattan en aan de West 44TH Street. Dit is centraal gelegen op 11 blokken ten noorden van Madison Square Garden 8th Avenue en 9th Avenue. Madison Square Garden is één van de bekendste evenementhallen ter wereld en biedt plaats aan twintigduizend mensen. Er zijn hier regelmatig concerten van bekende artiesten en daarnaast is dit het stadion van verschillende basketbalclubs. Ook ligt de locatie zeer centraal en is makkelijk te vinden vanuit het centrum.

De tip van een medewerker

Natuurlijk wilt u als u New York bezoekt een kijkje nemen bij de Big Apple, Times Square, het Empire State Building, de Brooklyn Bridge en uiteraard het wereldbekende vrijheidsbeeld. Maar New York heeft veel meer te bieden dan alleen de bekende toeristische attracties in het centrum. Ook als u meer van New York wilt zien, is een auto huren in New York Manhattan West perfect om van de drukte te ontsnappen en de rest van de omgeving te ontdekken. Zo kunt u verschillende dagtripjes maken naar bijvoorbeeld het witte huis in Washington D.C, Arlington met de begraafplaats van John F.Kennedy of het Lincoln Memorial.

De voordelen van Alamo.nl

√ Grote diversiteit aan huurauto’s en zelf de keuze.
√ Tarieven zijn inclusief lokale- en luchthavenbelastingen.
√ Zo zijn alle benodigde verzekeringen inclusief.
√ Een auto huren in New York Manhattan West kan vanaf 21 jaar.
√ Alamo.nl is altijd buiten kantoortijden te bereiken op het noodnummer.

Waar kunt uw uw huurauto ophalen?

New York City heeft maar liefst zes verschillende verhuurlocaties. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen waar u uw auto ophaalt. Wilt u gelijk vertrekken na het landen vanaf de airport? Maak dan de keuze om een auto te huren bij een van de grote drie vliegvelden, zoals zoals JFKNewark en Laguardia.  Wilt u liever een auto huren in het centrum? Dan kunt u de keuze maken uit een auto huren in New York Manhattan West 44th Street, West 58th Street of Manhattan Broadway. Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MANHATTAN W 44TH ST
332 W 44TH ST
NEW YORK, (NY), 10036 USA

  8888266893
Maandag:
8:30 - 17:00
Dinsdag:
8:30 - 17:00
Woensdag:
8:30 - 17:00
Donderdag:
8:30 - 17:00
Vrijdag:
8:30 - 17:00
Zaterdag:
8:00 - 16:00
Zondag:
8:00 - 16:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.