Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Newark Airport

Wilt u een autorondreis door Amerika maken en een auto huren in Newark? Dat kan, boek dan nu gemakkelijk uw huurauto op Alamo.nl. Bij Alamo huurt u voordelig een auto waarbij alle benodigde verzekeringen en ongelimiteerd kilometers zijn inbegrepen in het All-In prijstarief. U kunt dus zorgeloos genieten van uw rondreis door New York, New Jersey of Pennsylvania. Wilt u ook een auto huren in Newark? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op of maak eenvoudig een autohuurboeking in vier stappen.

Lees meer

Een auto huren in Newark vanaf de Airport

Een huurauto van Alamo biedt u vele voordelen. Allereerst ervaart u alle vrijheid om zelf uw rondreis door Amerika te plannen. Zo kunt u ervoor kiezen om een zogenaamde one-way te maken. Dit houdt in dat u uw auto ophaalt op de airport van Newark en inlevert op bijvoorbeeld de airport van Buffalo in het noorden van de staat New York. Op deze manier kunt u alle tijd van de vakantie doorbrengen met het verkennen van Amerika. Ontdek alle one-way mogelijkheden en de drop-off kosten.

Tip van een medewerker van Alamo.nl

Gaat u wat langer naar de staat New York? Dan is een auto huren in Newark een uitstekend idee om ook de omliggende steden, zoals Philadelphia, Boston of Washington D.C. te bezoeken. De staat New York kent vele hoogtepunten en prachtige bezienswaardigheden. Ook kunt u richting het noorden rijden om de Niagara Falls en het Niagara Lake nabij Buffalo te bezichtigen. De watervallen zijn absoluut een bezoek waard en gemakkelijk te bereiken met de auto.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Een auto huren in Newark inclusief ongelimiteerd kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Bovendien altijd ter plaatse verzekerd van een huurauto
√ Buiten kantooruren te bereiken op het noodnummer
√ Ontdek alle one-way mogelijkheden in Amerika

Waar in Newark kunt u de auto ophalen?

Als u aankomt op de luchthaven van Newark, loopt u naar de tweede verdieping en neemt u de shuttle richting station P3. Vervolgens stapt u uit en neemt u de trap naar beneden, waarna u links afslaat naar de balie van National Rental (dit is een Drive Alliance Partner). Daar kunt u zich melden en de sleutels en huurauto in ontvangst nemen. Bovendien heeft Alamo.nl meerdere verhuurlocaties in de regio van New York,  zoals op JFK Airport en Laguardia. Zo maakt u de keuze waar en wanneer u uw huurauto wilt ophalen! Bij vragen kunt u contact opnemen met de customer service!

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.