Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Seattle Downtown

Bent u van plan om met een huurauto een reis te maken door de Verenigde Staten? Start uw reis dan in het levendige Seattle. Vanuit Seattle heeft u namelijk veel verschillende mogelijkheden voor een rondreis. Rijd bijvoorbeeld langs de indrukwekkende kust naar San Francisco of breng een bezoek aan de Rocky Mountains. Bij Alamo.nl zijn alle benodigde verzekeringen altijd opgenomen in het voordelige huurtarief. Daarnaast zijn het aantal kilometers dat u reist inclusief en heeft u geen eigen risico. Een auto huren in Seattle Downtown bij Alamo.nl staat garant voor een zorgeloze vakantie!

Lees meer

Ontdek Seattle en de omgeving met een Alamo huurauto

Seattle is de perfecte plek om een citytrip te combineren met de omliggende natuur. In de stad vindt u bijzondere bezienswaardigheden en vele musea. Kenmerkend voor Seattle is de Space Needle. Vanaf het 160 meter hoge observatiedek van deze toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Ook kunt u dineren in het ronddraaiende restaurant om uitgebreid van het uitzicht te genieten. Breng ook zeker een bezoek aan Pike Place Market, de oudste boerenmarkt van Amerika.

Tip van het Alamo.nl team

Seattle ligt in de staat Washington en vanaf de stad is het minder dan twee uur rijden naar de Canadese grens. U kunt uw bezoek aan Amerika dus uitstekend combineren met een bezoek aan het ongerepte Canada. U mag namelijk met uw huurauto de grens oversteken. Ook kunt u ervoor kiezen om uw huurauto in te leveren in bijvoorbeeld Calgary of Vancouver. Op deze manier hoeft u dus geen rondreis te maken. Lees hier meer over de zogeheten one-way mogelijkheden.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Seattle Downtown?

√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Een auto huren in Seattle Downtown is zonder toeslag voor extra kilometers.
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder.

Waar in Seattle kan ik mijn huurauto ophalen?

De Alamo verhuurlocatie in Seattle Downtown vindt u op 1601 3th Avenue. Deze locatie ligt op loopafstand van het Seattle Aquarium, de bekende Gum Wall en het Art Museum. U kunt ook een auto huren in Seattle op de luchthaven. Met een Alamo huurauto bent u snel de stad uit en kunt u genieten van de prachtige natuur die de staat Washington te bieden heeft. Wilt u ook een auto huren in Seattle Downtown? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte op, zodat u verzekerd bent van een huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SEATTLE DOWNTOWN
1601 3RD AVE
SEATTLE, (WA), 98101 USA

  8888266893
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.