Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Philadelphia Airport

Bent u van plan om een rondreis met de auto door Amerika te maken? Een auto huren in Philadelphia is goed beginpunt. Verzeker uzelf dan nu van een kwaliteit huurauto met ongelimiteerde kilometers, lage tarieven en inclusief benodigde verzekeringen. Of u nu met twee personen reist of met het hele gezin, bij Alamo.nl heeft u een ruime keuze aan huurauto’s. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Lees meer

Een auto huren in Philadelphia om de omgeving te ontdekken

Philadelphia, ook wel “Philly” genoemd is de grootste stad van de staat Pennsylvania. Philadelphia was het decor van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring en is vroeger de hoofdstad van de Verenigde Staten geweest. In Philadelphia zijn veel bekende acteurs/actrices, sporters, en muzikanten geboren. De stad huisvest tevens talloze musea en prachtige parken. Ook op het gebied van sport is Philadelphia goed vertegenwoordigd. De stad heeft bijvoorbeeld American football, baseball, basketbal en twee ijshockeyteams. Bezoek een wedstrijd, proef de sfeer en ervaar het fanatisme van de Amerikaanse bevolking!

Tip van een Alamo.nl medewerker

Philadelphia is het perfecte begin van een rondreis door het noordoosten van Amerika. In deze regio kunt u het historische Amerika ontdekken met de huurauto. U kunt bijvoorbeeld vanuit Philadelphia naar het iets zuidelijker gelegen Washington D.C. rijden en een kijkje nemen bij het witte huis. Als u liever naar het noorden gaat, bent u binnen twee uur in  “the city that never sleeps”, namelijk New York City. Omdat u bij Alamo.nl altijd een auto huurt met ongelimiteerde kilometers, zou u ervoor kunnen kiezen om vanuit New York City door te rijden naar bijvoorbeeld Boston, Pittsburgh of Albany. Wilt u de huurauto op een andere locatie inleveren? Dat kan, er zijn verschillende one-way mogelijkheden vanaf Philadelphia.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Philadelphia?

√ Een auto huren in Philadelphia met ongelimiteerde kilometers.
√ Ruime keuze uit verschillende huurauto’s.
√ Inclusief schade-, diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering.
√ Ontdek de one-way mogelijkheden.

Ophaalpunt in Philadelphia

Een auto huren in Philadelphia op de luchthaven is vrij eenvoudig. Volg bij aankomst op de luchthaven de bordjes bagage claim. Nadat u uw bagage heeft verzameld, loopt u naar het punt waar de shuttlebussen klaar staan om u naar het wagenpark te brengen. Bij het wagenpark dient u zich te melden bij de Alamo balie. Vervolgens krijgt u het huurcontract en de sleutels van de huurauto. Daardoor kan de vakantie direct beginnen! En heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de customer service!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PHILADELPHIA INTL ARPT
1 ARRIVALS RD
PHILADELPHIA, (PA), 19153 USA

  8333383323
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •