Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Pittsburgh Airport

Wilt u een auto huren in Pittsburgh om op eigen gelegenheid Amerika te ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw rondreis met de auto in Pittsburgh, Pennsylvania. Vanuit Pittsburgh heeft u de mogelijkheid om voordelig richting de steden in de omgeving, zoals Harrisburg en Baltimore te rijden en uw eigen rondreis samen te stellen. Bij Alamo.nl huurt u namelijk een auto inclusief ongelimiteerde kilometers en lokale toeslagen. Ook een auto huren in Pittsburgh vanaf de luchthaven? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan!

Lees meer

Een auto huren in Pittsburgh vanaf de Airport

Bent u van plan lange afstanden te rijden en wilt u niet de enige bestuurder zijn van de huurauto? Dan is het verstandig om te kiezen voor de optie van het toevoegen van extra bestuurders. Dit kan door tijdens uw boeking te kiezen voor het Gold Pakket, waarbij drie extra bestuurders zijn inbegrepen. Daarnaast kunt u de huurauto inleveren met een lege tank, aangezien dit ook inbegrepen zit in het Gold Pakket. Lees nu meer over de mogelijkheden van het Gold Pakket.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt u een bijzondere rondreis maken door Noord-Amerika? Dan kunt u een auto huren in Pittsburgh en vervolgens via Buffalo, waar u de grens oversteekt, richting Canada rijden. Breng een bezoek aan de Niagara Falls en eindig vervolgens uw reis in Toronto. De reis is ongeveer 532 kilometer en ruim zes uur rijden. Dit kunt u natuurlijk in eigen tempo inplannen. Met de one-way mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld ook uw huurauto inleveren in Toronto en vervolgens terugvliegen naar Amsterdam. Ontdek nu alle opties en mogelijke drop-off kosten.

Waarom boeken via Alamo.nl?

√ Ruim aanbod en zelf uw huurauto kiezen
√ Een auto huren in Pittsburgh op de luchthaven is vaak duurder
√ U hoeft niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen

Ophaalpunt in Pittsburgh

Wilt u ook een auto huren in Pittsburgh om een rondreis door Amerika te maken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek alle mogelijkheden. Als u aankomt op de luchthaven van Pittsburgh, kunt u de borden volgen naar de bagage claim. Volg vervolgens de borden naar de Alamo balie. Hier wordt u geholpen door een Alamo medewerker, die u het huurcontract laat tekenen en u de sleutels van uw huurauto overhandigt. Nog vragen over een auto huren in Pittsburgh? De customer service beantwoord graag uw vragen graag!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PITTSBURGH INTL ARPT
RENTAL CAR ACCESS ROAD LOT 7
PITTSBURGH, (PA), 15231 USA

  8443660500
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.