Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Salta Airport

Bent u van plan om een rondreis door het uitgestrekte Argentinië te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op alamo.nl en ontdek de schoonheid van deze voormalige kolonie van Spanje. In het noorden van het land ligt de stad Salta waar Alamo twee autoverhuurlocaties heeft. Het noordelijk gelegen Salta is een uitstekend startpunt van uw rondreis, omdat u bij Alamo.nl altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers. Een rondreis in het immens grote Argentinië levert zo geen extra toeslagen voor u op! Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen inclusief waardoor u met een gerust hart de weg op kunt.

Lees meer

Beleef Salta en omgeving met een Alamo huurauto

Salta ligt in het noorden van Argentinië tegen het Andes-gebergte aan in de Lerma vallei. Het is de zesde stad van Argentinië en met ongeveer 600.000 inwoners is “la linda” (de schone), zoals Salta ook wel genoemd wordt, de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Vele toeristen bezoeken de stad vanwege zijn nog overgebleven koloniale gebouwen. Bovendien begint de spectaculairste treinreis van Argentinië, de trein naar de wolken, in Salta die u door het landschap rijdt en tot een hoogte van meer dan vier kilometer komt.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het land is eigenlijk te groot en overweldigend om de reis van het noorden naar het zuiden in één keer te maken, een goed alternatief is om van het noordelijk gelegen Salta via Córdoba en Rosario naar de hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires, te rijden. Een reis met uw Alamo huurauto van ruim zeventien uur en 1560 kilometer. Ontdek de mooiste plekjes van Argentinië en geniet van de verschillende landschappen die u tijdens de reis tegenkomt. Heeft u meer tijd om van uw rondreis door Argentinië te genieten? Rij dan door naar de plaats Bariloche. Vanaf Bariloche bent u binnen 2 uur in Chili. Bij Alamo kunt u ervoor kiezen om uw auto op een andere plek in te leveren dan waar u deze opgehaald heeft. Dit is natuurlijk ideaal na zo’n bijzondere en lange rondreis.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Salta?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid zijn inbegrepen in het tarief
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief
√ Geen shuttle-bus nodig!

Ophaalpunt in Salta

Als u aankomt op het vliegveld van Salta volg dan de borden naar de “bagage claim”. Als u uw bagage heeft gepakt loop dan vervolgens naar de “main hallway”. In deze hal is de Alamo balie gevestigd aan uw rechterhand. Bij de balie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. In Salta heeft Alamo tevens een downtown verhuurlocatie. Deze verhuurlocatie vindt u als u vanaf het 9th de julio square naar Buenos Aires street loopt en vervolgens drie blokken doorloopt.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SALTA AP - MARTIN MIGUEL
RUTA NACIONAL NO. 51 KM 5
SALTA, 04400 Argentinië

  3874228779
Maandag:
06.30 - 23:00
Dinsdag:
06.30 - 23:00
Woensdag:
06.30 - 23:00
Donderdag:
06.30- 23:00
Vrijdag:
06.30 - 23:00
Zaterdag:
06.30 - 23:00
Zondag:
06.30 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.