Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Calgary Downtown

Calgary is de grootste stad van de provincie Alberta en ligt op een steenworp afstand van de imposante Rocky Mountains. Wilt u een auto huren in Calgary Downtown om een rondreis te maken door Canada? Huur dan eenvoudig en voordelig uw huurauto op Alamo.nl. Wij maken gebruik van all-in tarieven, waardoor de benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers zijn opgenomen is het prijstarief. U komt dus niet voor verassingen te staan achteraf.

Lees meer

Ontdek Calgary en de omgeving met een Alamo.nl huurauto

In de buurt van onze verhuurlocatie staat het stadion waar jaarlijks in juli de Calgary Stampede wordt gehouden. Tijdens deze openluchtshow staat Calgary 10 dagen in het teken van het Oude Westen met rodeo wedstrijden, concerten en tentoonstellingen. Wanneer u na uw bezoek aan Calgary de omgeving gaat ontdekken, rij dan zeker de Icefield Parkway om de belangrijkste bezienswaardigheden van Banff National park te bezichtigen. U kunt ook een auto huren in Calgary Downtown en naast een bezoek aan Canada, ook een bezoek brengen aan Amerika. U kunt namelijk probleemloos de grens over.

Tip van een Alamo.nl medewerker

U kunt in Canada uitstekend wintersport beoefenen vanwege de rust en de uitstekende poedersneeuw. Alle auto’s in Canada zijn voorzien van All-Season banden. Bij Alamo.nl kunt in Calgary downtown ook een wintersportpakket reserveren voor 7,50 USD/CAD per dag. Dit pakket bestaat uit een block heater, ijskrabber en een skidrager welke geschikt is voor 2 paar ski’s of snowboards. Belangrijke skioorden in de buurt van Calgary zijn Banff, Jasper en Lake Louise.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Calgary downtown?

Er zijn veel voordelen wanneer u uw auto huurt bij Alamo.nl. U mag bijvoorbeeld de grens over naar de USA en een auto huren in Calgary downtown is inclusief onbeperkte kilometers. U kunt dus zo ver rijden als u wilt zonder daarvoor extra te hoeven betalen.

√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Een auto huren in Calgary downtown is zonder toeslag voor extra kilometers.
√ Bij Alamo.nl hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder.
√ Met uw huurauto van Alamo.nl kunt u gemakkelijk de grens over naar Amerika.

Ophaallocatie Calgary Downtown

Verblijft u voordat u aan uw rondreis door het westen van Canada begint een aantal dagen in het centrum van Calgary? Reserveer dan een huurauto via Alamo.nl bij de autoverhuur locatie Calgary Downtown. Deze Alamo locatie vindt u op 114 5TH Avenue SE en ligt op loopafstand van de Calgary Tower, waar u een spectaculair uitzicht heeft over de stad. Wilt u direct een auto huren in Calgary na aankomst op de luchthaven? Kies dan Calgary Airport als ophaallocatie van uw autohuur reservering op Alamo.nl.
Let op! De Alamo locatie in het centrum van Calgary heeft beperkte openingstijden.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
DOWNTOWN CALGARY
129 17 AVE SE
CALGARY, (AB), T2G 1H3 Canada

  4032640424
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
8:00 - 17:00
Zondag:
9:00 - 15:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •