Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Ottawa Airport

Ottowa is de hoofdstad van het uitgestrekte Canada en ligt aan de gelijknamige rivier. De stad is gelegen in de provincie Quebec, tegen de grens van Ontario. Wilt u ook een rondreis maken door Canada? Een auto huren in Ottawa doet u bij Alamo.nl eenvoudig en voordelig. Bovendien zijn onze tarieven inclusief de benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers. U kunt dus zo ver rijden als uw wilt. Bezoek bijvoorbeeld de leuke steden Montreal, Toronto of Quebec en geniet van de schitterende natuur.

Lees meer

Ontdek Ottawa en de omgeving met een Alamo huurauto

Ottawa heeft zowel een belangrijk politiek als cultureel centrum. De belangrijkste bezienswaardigheid is Parliament Hill, het huis van het parlement. Daarnaast zijn er vele musea te vinden. Van kunstgalerijen tot musea over de Aboriginal geschiedenis, Ottawa heeft het allemaal. Ook de natuur in en rond Ottawa is schitterend en ideaal voor outdoor-activiteiten, zoals hiken en raften. Tot slot staat de stad bekend om de vele goed bezochte festivals die er gehouden worden. Onder andere het swingende Ottawa Jazz Festival en het Winter Brewfest.

Tip van een Alamo.nl medewerker

In de omgeving van Ottawa zijn er veel mooie parken die een bezoek zeker waard zijn. De bekendste is het Gantineau park, welke bestaat uit beboste heuvels en meren. In de park kunt u fijn wandelen over de verschillende wandelpaden en in de winter is dit een uitgebreid skigebied. U vindt er meer dan 200 kilometer aan pistes, waar ook Canada’s grootste Cross country ski evenement wordt gehouden.

Waarom via Alamo een auto huren in Ottawa?

√ Geen toeslag voor extra kilometers.
√ Ruim aanbod huurauto’s en u kunt zelf uw auto kiezen.
√ Een auto huren in Ottawa is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U kunt probleemloos de grens oversteken naar Amerika.
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad.

Waar in Ottawa kan ik mijn huurauto ophalen

U vindt de balie waar u uw huurauto kunt ophalen op het vliegveld. Wanneer u bent aangekomen haalt u uw bagage op en loopt u naar de verhuurbalie van National (een Drive Alliance Partner). Hier kunt u uw voucher inleveren en uw huurcontract tekenen. Neem desleutels in ontvangst en uw vakantie in het adembenemende Canada kan beginnen. Wilt u een auto huren in Ottawa, maar liever inleveren op een andere locatie? Dan maakt u een zogeheten one-way. Neem contact op met een van onze medewerkers als u interesse heeft in een one-way reis door Canada, of zelfs van Canada naar Amerika.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
OTTAWA INTL ARPT
1003 AIRPORT PARKWAY PRIVATE
OTTAWA, (ON), K1V 2C1 Canada

  6137377264
Maandag:
7:30 - 23:30
Dinsdag:
7:30 - 23:30
Woensdag:
7:30 - 23:30
Donderdag:
7:30 - 23:30
Vrijdag:
7:30 - 23:30
Zaterdag:
7:30 - 23:30
Zondag:
7:30 - 23:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.