Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Quebec Airport

Wilt u een auto huren in Quebec? Dat kan bij Alamo.nl met ongelimiteerde kilometers en benodigde verzekeringen, zoals schade-, diefstal- en aansprakelijkheid. Daarnaast zit er bij het lage prijstarief van Alamo.nl, lokale en luchthaven toeslagen inbegrepen. Bovendien kunt u met een huurauto de prachtige steden en natuur van Canada ontdekken! Wilt u een auto huren in Quebec en inleveren op een ander plaats? Zo kan dit bijvoorbeeld in Toronto. Ontdek de one-way mogelijkheden en vraag naar de drop-off kosten. Op deze manier kunt u uw eigen rondreis door Canada plannen!

Lees meer

Waarom een Auto huren in Quebec?

In het oostelijk deel van Canada ligt de grootste provincie Quebec. Zoals de naam al doet vermoeden, is de officiële voertaal hier Frans. De grootste steden in de provincie Quebec zijn de gelijknamige hoofdstad en Montréal. Quebec-stad vormt het hart van Frans Canada en voelt Europees aan. Bovendien is het oude centrum van de stad omringd door stadsmuren van vier kilometer lang, waardoor dit een populaire attractie onder toeristen is. Daarnaast geeft een auto huren in Quebec alle vrijheid om deze prachtige provincie te ontdekken!

Nationale parken van Quebec

De provincie Quebec kent vier nationale parken, namelijk Forillon National Park, La Mauricie National Park, Mingan Archipelago National Park Reserve en Saguenay – St. Lawrence Marine Park (National Marine Conservation Area). De prachtige parken zijn prima te bereiken met de auto en hebben een bezoekerscentrum waar u terecht kunt voor meer informatie over de nationale parken en Quebec. Daarnaast is de route langs de Saint Lawrence rivier richting Rivière-du-Loup absoluut de moeite waard. Met een huurauto kunt u gemakkelijk alle nationale parken aan doen en genieten van alle natuur onderweg.

De voordelen van het huren van een auto bij Alamo.nl

√ Een auto huren in Quebec met ongelimiteerde kilometers.
√ Ruime keuze uit verschillende huurauto’s.
√ Inclusief schade-, diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering.
√ Ontdek de one-way mogelijkheden.

Waar haalt u uw huurauto op?

Bij heen auto huren in Quebec, kunt u gemakkelijk de huurauto ophalen op de luchthaven. Daardoor kan u gelijk wegrijden en kan de vakantie in het prachtige Canada beginnen! Wanneer u aankomt op de luchthaven, kunt u uw bagage afhalen bij de bagage claim en het vliegveld verlaten. Tegenover het luchthavengebouw steekt u de straat over richting het gebouw waar de Alamo verhuurlocatie zit. Twijfelt u nog? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met de customer service.

 Contactinformatie

QUEBEC INTL ARPT
505 RUE PRINCIPALE
QUEBEC, (QC), G2G 0J4 Canada

  4188770132

 Openingstijden

Maandag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Dinsdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Woensdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Donderdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Vrijdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Zaterdag:
0:00;8:00 - 1:00;23:59
Zondag:
8:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.