Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Quebec Airport

Wilt u een auto huren in Quebec? Dat kan bij Alamo.nl met ongelimiteerd kilometers en benodigde verzekeringen, zoals schade-, diefstal- en aansprakelijkheid. Daarnaast zit er in het lage prijstarief lokale en luchthaven toeslagen inbegrepen. Bovendien kunt u met een huurauto de prachtige steden en natuur van Canada ontdekken! Wilt u een auto huren in Quebec en inleveren op een ander locatie? Maak dan een one-way waardoor u tijd bespaart. Ook kunt u zelf een auto kiezen uit de verschillende autocategorieën, zoals Compact, Economy, Luxury, Standard of Full Size SUV of een Minivan voor 7 personen.

Lees meer

Waarom een auto huren in Quebec?

In het oostelijk deel van Canada ligt de grootste provincie Quebec. De provincie kent vier nationale parken, namelijk Forillon National Park, La Mauricie National Park, Mingan Archipelago National Park Reserve en Saguenay en St. Lawrence Marine Park (National Marine Conservation Area). Alle parken hebben een bezoekerscentrum waar u terecht kunt voor meer informatie. Daarnaast is de route langs de Saint Lawrence rivier richting Rivière-du-Loup absoluut de moeite waard. Met een huurauto rijdt u gemakkelijk richting de parken en geniet u van de natuur onderweg.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Met een auto van Alamo.nl gaat u altijd veilig de weg op. Alle huurauto’s die worden verhuurd in Canada hebben standaard winterbanden want dat is natuurlijk wel zo vertrouwd! Als u tijd wilt besparen tijdens uw vakantie kunt u ervoor kiezen om een one-way te maken in Canada of zelfs naar Amerika. U kunt bijvoorbeeld vanaf Quebec rijden richting de locaties Ottawa, Montreal, Toronto of zelfs in de staat New York uw auto weer inleveren.  Wilt u meer weten en een auto huren in Quebec? Neem dan  contact op met de customer service.

De voordelen van een huurauto

√ Een auto huren in Quebec met ongelimiteerd kilometers
√ Ruime keuze uit verschillende autocategorieën
√ Inclusief schade-, diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering
√ Ontdek de one-way mogelijkheden
√ Ter plaatse een auto huren is vaak veel duurder

Waar haalt u uw huurauto op?

Naast een auto huren in Quebec vanaf de luchthaven, kunt u dus ook een huurauto ophalen van een van de andere verhuurlocaties in Canada. Na het ophalen kunt u gelijk wegrijden en kan de vakantie in het prachtige Canada beginnen! Wanneer u aankomt op de luchthaven van Quebec, kunt u uw bagage afhalen bij de bagage claim en het vliegveld verlaten. Tegenover het luchthavengebouw steekt u de straat over richting het gebouw waar de Alamo verhuurlocatie zit. Twijfelt u nog? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
QUEBEC INTL ARPT
505 RUE PRINCIPALE
QUEBEC, (QC), G2G 0J4 Canada

  4188770132
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.