Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Montreal Airport

Bent u van plan om met een huurauto vanuit Montreal een rondreis door het oosten van Canada te maken? Reserveer dan vooraf een voordelige huurauto op Alamo.nl. Via Alamo.nl kunt u zowel op de luchthaven als in het centrum van Montreal een huurauto reserveren. De autohuurtarieven zijn altijd inclusief de benodigde verzekering, lokale toeslagen en belastingen. Omdat u bij Alamo ongelimiteerde kilometers heeft, kunt u uw rondreis door Canada helemaal naar wens samenstellen. Wit u ook een auto huren in Montreal? Vraag dan via onze website een offerte op of maak eenvoudig een boeking.

Ontdek Montreal en omgeving met een Alamo huurauto

Montreal ligt in de Canadese provincie Quebec en is na Toronto de grootse stad van Canada. Vanaf Amsterdam vliegt u in nog geen 7,5 uur rechtstreeks naar Montreal met bijvoorbeeld de KLM of Delta Airlines. Vooral in het oude gedeelte, Vieux Quartier, vindt u veel Franse invloeden. Bezoek de Notre Dame de Bon Secours, de Sacre Coeur en Place de Cartier in Old Montreal. Rij na uw bezoek met uw huurauto naar La Mauricie National Park en bezoek de steden Quebec en Toronto. In de buurt van Toronto vindt u Algonquin Provincial Park waar u over de beroemde Highway 60 kunt rijden. Neem de tijd in dit prachtige natuurgebied en ga bijvoorbeeld kanoën over Canoe Lake en misschien komt u onderweg wel elanden, beren of wolven tegen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Combineer een rondreis door het oosten van Canada met een bezoek aan de Verenigde Staten. Met alle huurauto’s van Alamo kunt u zonder problemen de grens oversteken naar Amerika. Bezoek de wereldstad New York en rij door de regio New England terug naar Canada. In New England vindt u traditionele kustplaatsjes met vuurtorens en kunt u heerlijk uiteten in een van de vele visrestaurants. Een aanrader is om in het najaar tijdens de Indian Summer een bezoek te brengen aan de gekleurde staten van New England.

Waarom een auto huren in Montreal via Alamo.nl?

Wanneer u bij Alamo.nl een auto huurt dan geniet u van vele voordelen. Middels het All-Inclusief prijstarief huurt u bijvoorbeeld inclusief de benodigde verzekeringen, zodat u zorgeloos van u vakantie kunt genieten. En wist u dat wanneer u een auto wil huren in Montreal u de grens mag oversteken naar de USA?

√ Een auto huren in Montreal doet u zonder toeslag voor extra kilometers.
√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika.
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad.

Waar op Montreal Airport kan ik mijn huurauto ophalen?

De autoverhuurbalie van Alamo is gevestigd in de aankomsthal op de luchthaven van Montreal. De huurauto’s staan op loopafstand van de verhuurbalie. Kies vervolgens een huurauto uit de geboekte categorie en uw rondreis vanuit Montreal kan beginnen! Wilt u een auto huren in Montreal, maar liever inleveren op een andere locatie? Ook dat kan! Uw kunt bijvoorbeeld uw huurauto inleveren in Toronto of Burlington. En vanuit Burlington kunt u zelfs een one-way maken naar Amerika. Lees hier de populaire one-ways tussen Canada en New York of neem contact op met ons customer service team.

 

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MONTREAL TRUDEAU ARPT
975 ROMEO-VACHON
DORVAL, (QC), H4Y 1H1 Canada

  8336193656
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.