Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Victoria Airport

Bent u van plan om binnenkort een rondreis door Canada te maken? Reserveer dan uw huurauto op Alamo.nl en begin uw reis in Victoria. U kunt Vancouver Island ontdekken, of de oversteek maken naar het Canadese vaste land. Een auto huren in Victoria doet u bij Alamo.nl altijd inclusief de benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, Alamo verhuurt auto’s in allerlei soorten en maten. Wilt u uw reis makkelijker maken? Kies dan voor een pakket met GPS-systeem.

Lees meer

Ontdek Victoria en omgeving met een Alamo huurauto

Victoria is een stadje in het zuidwesten van Brits Columbia en tevens de hoofdstad. De stad ligt op Vancouver Island en met de boot kunt u binnen 90 minuten de overtocht maken naar Vancouver. Victoria heeft de toerist op verschillende vlakken veel te bieden. Prachtige meren, parken, kerken en stranden zijn slechts een greep uit het assortiment. Bovendien zijn er kunstmusea, zoals bijvoorbeeld de Legacy Art Gallery en het maritieme musea. Als u in Victoria bent moet u absoluut meegaan op een trip waarbij u walvissen kan spotten.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een roadtrip door de provincies Brits Columbia en Alberta. Begin uw reis in Victoria en rijd via de wereldsteden Vancouver en Calgary naar Edmonton. Maak kennis met de prachtige natuur van Canada en geniet buiten de grote steden van de rust die het land u te bieden heeft. U kunt er ook voor kiezen om uw auto terug te brengen in Edmonton. Neem voor meer informatie met betrekking tot een ‘one-waycontact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Victoria?

√ De benodigde verzekeringen zijn inbegrepen in het voordelige prijstarief.
√ Een auto huren in Victoria is inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ De luchthavenbelasting is inclusief.
√ De huurauto’s zijn maximaal 9 maanden oud.
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder.

Ophaalpunt in Victoria

De verhuurbalie is gevestigd op de luchthaven van Victoria. Haal na aankomst eerst uw bagage op en loop vervolgens naar de verhuurbalie van National. National is een Drive Alliance Partner en hier kunt u uw Alamo.nl huurauto ophalen. Na het overhandigen van uw autohuur voucher en het tekenen van het contract krijgt u de sleutels van uw huurauto. U kunt ook een auto huren in Victoria op onze downtown locatie.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
VICTORIA AIRPORT OFFSITE
9429 CANORA RD
SIDNEY, (BC), V8L 1P2 Canada

  2506557362
Maandag:
8:00 - 18:30
Dinsdag:
8:00 - 18:30
Woensdag:
8:00 - 18:30
Donderdag:
8:00 - 18:30
Vrijdag:
8:00 - 18:30
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.