Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Ajaccio Airport

Gaat u op vakantie naar Corsica? Ontdek dit prachtige eiland dan met een huurauto van Alamo.nl en profiteer van het gemak van eigen vervoer. Voordelig een auto huren in Ajaccio doet u snel en gemakkelijk op Alamo.nl. De hoofdstad Ajaccio heeft een centrale ligging en is daarmee de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de rest van het eiland. Een huurauto van Alamo.nl is inclusief verzekeringen. Er zijn verschillende typen auto’s beschikbaar, voor elk budget en reisgezelschap. Van een economy 2-deurs tot een ruimere 4-deurs, of zelfs een minivan. Welk model u ook kiest, met een huurauto van Alamo.nl kunt u direct na aankomst op de luchthaven van Ajaccio uw reis vervolgen.

Lees meer

Verken Corsica vanuit Ajaccio

Verken met u huurauto van Alamo.nl Ajaccio en de omgeving. Heeft u bijvoorbeeld besloten om buiten de stad te verblijven, dan rijdt u gemakkelijk met uw huurauto naar het centrum voor een dagje cultuur in mediterrane sferen. De stad heeft prachtige bouwwerken die dateren uit de tijd dat Corsica nog niet bij Frankrijk hoorde. De citadel en verdedigingstoren zijn hier de beste voorbeelden van. Bent u juist op zoek naar natuur? Dan heeft Corsica ook genoeg mogelijkheden. Rijdt bijvoorbeeld door het bergachtige binnenland naar het Parc Naturel Régional de Corse, waar u prachtige wandelingen kunt maken. Een andere optie is een uitstapje naar het schiereiland Scandola, een natuurreservaat dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Tip! Maak een tocht langs de kust

Vertrek vanuit Ajaccio met uw auto in westelijke richting en laat u verbazen over de prachtige kustroute die u helemaal tot aan de granieten zwarte kaap ‘Pointe de la Parata’ voert. Onderweg komt u langs rotsachtige kliffen, mooie stranden en zie u fantastische uitzichten. Stop voor lunch of een drankje op een terras in één van de kustplaatsen die u onderweg tegenkomt. Eenmaal aangekomen bij de kaap kunt u de onbewoonde Sanguinaires eilanden zien liggen. Een bijzondere dagtocht!

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Ajaccio?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert.
√ U kunt al een auto huren in Ajaccio vanaf 21 jaar.
√ Goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief het tarief.

Waar kunt u de auto ophalen?

Direct na aankomst op de luchthaven van Ajaccio kunt u de huurauto ophalen bij de servicebalie. Na het boeken van uw huurauto ontvangt u een bevestiging met alle benodigde informatie en het exacte ophaaladres. Print deze bevestiging en neem dit samen met uw rijbewijs, creditcard en paspoort mee bij het ophalen van uw huurauto. Wilt u een auto huren in Ajaccio? Maak dan een boeking op onze website of vraag om een offerte. En gaat u ook nog naar het Italiaanse eiland Sardinië? Huur dan uw auto in Olbia, Cagliari of Alghero.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
AJACCIO ARPT
AEROPORT DE CAMPO DELL OROA
AJACCIO, 20000 Frankrijk

  0495235715
Maandag:
8:30 - 23:00
Dinsdag:
8:30 - 23:00
Woensdag:
8:30 - 23:00
Donderdag:
8:30 - 23:00
Vrijdag:
8:30 - 23:00
Zaterdag:
8:30 - 23:00
Zondag:
8:30 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.