Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cagliari Airport

Bent u van plan om een prachtige rondreis over het eiland Sardinië te maken? Een auto huren in Cagliari doet u snel en gemakkelijk. Reserveer een huurauto op Alamo.nl en geniet van zuid-Italiaanse levensstijl. Cagliari is de hoofdstad en tevens grootste stad van Sardinië. Op dit eiland heeft Alamo nog een aantal andere verhuurlocaties zoals in Alghero en in Olbia. Sardinië is een vrij uitgestrekt eiland. Het is daardoor ideaal dat u via Alamo.nl altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Zo gaat u zonder zorgen de weg op!

Lees meer

Beleef Cagliari en omgeving met een Alamo huurauto

Op het mooie eiland Sardinië ligt Cagliari. Deze prachtige oude stad is een aantal zeer fraaie bouwwerken rijk en door de aanwezigheid van de universiteit van Cagliari is het tevens een hippe stad. De ligging aan zee maakt deze stad tot een uitstekende plaats om uw vakantie door te brengen. Bezoek bijvoorbeeld het oude stadscentrum dat ‘castello’ heet. Dit stadscentrum ligt bovenop een heuvel waardoor u een mooi uitzicht over de Golf van Cagliari heeft. U kunt in het oude centrum de Santa Maria kathedraal en het paleis van de provinciale overheid bezoeken. Natuurlijk kunt u ook zwemmen in de zee. U kunt dit het beste doen in Poetto Beach, dat het langste stadsstrand van Italië is.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Op 15 augustus vindt er in Alghero een groot vuurwerkfestival en een enorme visbarbecue in de haven plaats om de nationale feestdag ‘Ferragosto’ te vieren. Alghero is een stad gelegen in het noorden van het eiland en ligt op nog geen drie uur rijden van Cagliari. Alghero is een historische stad met een bijzondere geschiedenis en is zeker een bezoek waard. Door het compacte centrum kunt u gemakkelijk de vele straatjes van de stad ontdekken. Je vindt er vele ambachtelijke winkeltjes, statige kathedralen en heerlijke restaurants.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Cagliari?

√ Een auto huren in Cagliari inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ U koopt uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag af.
√ Als u vooraf uw huurauto reserveert bent u verzekerd van een huurauto.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief in het tarief.

Ophaalpunt in Cagliari

Volg als u aankomt op de luchthaven van Cagliari de borden naar de verhuurbalie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Uw rondreis door het prachtige Sardinië kan beginnen! Wilt u ook een auto huren in Cagliari? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CAGLIARI AIRPORT
AEROPORTO M MAMELI
CAGLIARI, 09030 Italië

  0039070242042
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.