Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Olbia Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar het eiland Sardinië en wilt u een auto huren in Olbia? Reserveer dan vandaag nog uw huurauto via Alamo.nl, zodat u verzekerd bent van een huurauto op locatie. U rijdt vanaf het noorden in ongeveer vier uur naar het zuiden van Sardinië. Als u uw huurauto via Alamo.nl boekt hoeft u zich geen zorgen te maken om extra toeslagen voor extra kilometers. U huurt namelijk bij Alamo.nl altijd een auto met een ongelimiteerd aantal kilometers. Tevens zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Kortom een auto huren in Olbia doet u gemakkelijk en voordelig via Alamo.nl.

Lees meer

Een auto huren in Olbia

Een auto huren in Olbia biedt u de vrijheid om zelf uw vakantie te plannen. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. Uw huurauto wordt altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u veilig een auto kunt huren. Olbia is de vierde stad van Sardinië, maar één van de belangrijkste havensteden van het eiland. Dit komt doordat de afstand met het vasteland van Italië hier het kleinste is. Olbia wordt ook wel de poort van Sardinië genoemd. Dit komt doordat de stad een eigen luchthaven heeft en alle verbindingswegen op het eiland langs Olbia lopen. Een stukje buiten de stad kunt u de goed bewaarde nuraghi vinden.

Tip Alamo.nl medewerker Nina

U kunt een auto huren in Olbia en vervolgens een roadtrip over het eiland maken. Rijd allereerst naar Alghero, gelegen in het noordwesten van Sardinië. Alghero is een authentieke stad met vele smalle straatjes en mooie pleintjes. Vertrek vervolgens naar het centraal gelegen Nuoro, ook wel het Athene van Sardinië. Eindig uw reis in de zuidelijk gelegen hoofdstad Cagliari. Vergeet onderweg niet te genieten van het landschap waar u doorheen rijdt. Kies uit ons ruime aanbod huurauto’s. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen.

Voordelen huren via Alamo.nl

√ Voor slechts €3,50 kunt het eigen risico afkopen.
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren in Olbia is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf boekt.
√ 30 jaar ervaring in autohuur en een goed bereikbare klantenservice.

Ophaalpunt in Olbia

Als u aankomt op de luchthaven van Olbia, volg dan de borden naar de Enterprise balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Uw vakantie op het schitterende Sardinië kan beginnen met uw huurauto! Wilt u een auto huren in Olbia? Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan. Alamo.nl heeft op Sardinië ook verhuurlocaties op Cagliari Airport en Alghero Airport.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
OLBIA AIRPORT
COSTA SMERALDA APT SARDINIA
OLBIA, 07026 Italië

  0039078968979
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.