Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Avignon TGV Railway Station

Gaat u met de trein naar Frankrijk en wilt u uw reis vervolgen met een huurauto? Bij Alamo.nl kunt u voordelig een auto huren in Avignon, direct bij het TGV treinstation. Reis met de Thalys in iets meer dan 6 uur van Amsterdam naar Avignon om hier een heerlijke vakantie in het zuiden van Frankrijk te starten. De autohuur tarieven van Alamo.nl zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en de benodigde verzekeringen. Of u nu graag een huurauto zoekt voor de laagste prijs of gaat voor iets meer luxe en comfort, Alamo.nl biedt u een ruime keuze in huurauto’s.

Lees meer

Ontdek Avignon en omgeving met een Alamo auto

Wanneer u een auto heeft gehuurd in Avignon, kunt u een reis maken door misschien wel de mooiste streek van Frankrijk, de Provence. Bezoek de Gorges du Verdon, een rivier die zich in de loop der miljoenen jaren een weg heeft gesneden door de rotsen. U kunt prachtige routes rijden langs deze rivier waarbij het uitzicht u zal bevallen. Voor een stranddag kunt u stoppen bij het Lac de Saint-Croix. Ook de typisch Franse marktjes in plaatsjes als Moustiers-Sainte-Marie zijn leuk om overheen te wandelen. U kunt ook een auto huren in Avignon en doorrijden naar de grotere Franse steden Montpellier of Marseille.

Tip van een Alamo.nl medewerker

De eeuwenoude architectuur in de stad Avignon is uniek, zelfs in Frankrijk. De stad heeft een stadsmuur van meer dan 4 kilometer en een imposant Pausenpaleis: het Palais des Papes, waar in de 14e eeuw negen pausen hebben geleefd. Daarnaast is Avignon natuurlijk bekend van de 12e eeuwse brug, de Pont Saint-Benezet, die voorkomt in het liedje ‘Sur le pont d’Avignon’. Verblijf zeker een weekend in deze stad, want u kijkt uw ogen uit.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Avignon?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren in Avignon is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Koop uw eigen risico af voor maar €3,50.
√ Groot aanbod in huurauto’s.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf reserveert.

Waar kan ik een auto huren in Avignon?

Als u gearriveerd bent met de trein op het TGV station, volgt u de borden waarop ‘car rental’ vermeld staat. Bij de Enterprise/National/Alamo balie (een Drive Alliance Partner) kunt u uw huurcontract tekenen. Hier krijgt u ook de autosleutels overhandigt en wordt u naar uw huurauto gewezen. Uw reis in Frankrijk kan nu echt beginnen. Wilt u ook een auto huren in Avignon? Vraag dan kosteloos een autohuur offerte aan op onze website.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
AVIGNON TGV 4216
ENTERPRISE RENT A CAR
AVIGNON, 84000 Frankrijk

  0490273007

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •