Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Avignon TGV Railway Station

Gaat u veilig met de trein naar Frankrijk en wilt u uw reis vervolgen met een huurauto? Bij Alamo.nl kunt u voordelig een auto huren in Avignon, direct bij het TGV treinstation. Reis met de Thalys in iets meer dan 6 uur van Amsterdam naar Avignon om hier een heerlijke vakantie in het zuiden van Frankrijk te starten. De autohuur tarieven van Alamo.nl zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en de benodigde verzekeringen. Of u nu graag een huurauto zoekt voor de laagste prijs of gaat voor iets meer luxe en comfort, Alamo.nl biedt u een ruime keuze in huurauto’s.

Lees meer

Ontdek Avignon met een Alamo auto

Wanneer u een auto gaat huren in Avignon, wordt deze altijd zeer grondig schoongemaakt. In uw eigen huurauto heeft u enkel te maken met uw eigen reisgezelschap en kunt u zelf u route bepalen. Ideaal voor een roadtrip door misschien wel de mooiste streek van Frankrijk, de Provence. Bezoek de Gorges du Verdon, een rivier die zich in de loop der miljoenen jaren een weg heeft gesneden door de rotsen. U kunt prachtige routes rijden langs deze rivier waarbij het uitzicht u zal bevallen. U kunt ook een auto huren in Avignon en doorrijden naar de grotere Franse steden Montpellier of Marseille.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Als u een auto gaat huren in Avignon heeft u een creditcard nodig op naam van de hoofdbestuurder. Dit is voor het huren van een auto altijd verplicht. Zorg er daarnaast voor dat het limiet op de creditcard hoog genoeg is. Het is namelijk gebruikelijk dat er bij het ophalen van de huurauto borg wordt ingehouden. Deze borg is ter dekking van het eigen risico voor eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. U kunt voordelig uw eigen risico afkopen middels onze no-risk garantie. Maar houd ook dan rekening met borg, aangezien deze service niet bekend is bij de lokale autoverhuurder.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Avignon?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren in Avignon is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Koop uw eigen risico af voor maar €3,50 per dag.
√ Groot aanbod in huurauto’s. Van Mini tot Minivan en SUV.
√ Zeer ervaren klantenservice en 24/7 bereikbaar middels ons noodnummer.

Ophaallocatie Avignon TVG station

Als u gearriveerd bent met de trein op het TGV station, volg dan de borden waarop ‘car rental’ vermeld staat. Bij de Enterprise/National/Alamo balie kunt u vervolgens uw huurcontract tekenen. Hier krijgt u ook de autosleutels overhandigt en wordt u naar uw huurauto gewezen. Uw reis in Frankrijk kan nu echt beginnen. Wilt u ook een auto huren in Avignon? Vraag dan kosteloos een autohuur offerte aan op onze website.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
AVIGNON TGV 4216
ENTERPRISE RENT A CAR
AVIGNON, 84000 Frankrijk

  0490273007
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 20:00
Zondag:
10:00 - 20:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.