Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Montpellier Airport

Bent u van plan om deze zomer de zon in Frankrijk op te zoeken? Reserveer dan nu uw huurauto bij Alamo.nl en rijdt deze zomer langs de kustlijn van Frankrijk vanaf Montpellier! Bij Alamo.nl huurt u altijd een auto inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, ideaal voor als u andere badplaatsen wilt ontdekken niet elke dag op hetzelfde strand wilt liggen en! Het lage verhuurtarief wat Alamo.nl u aanbiedt is inclusief de benodigde verzekeringen en bovendien kunt u bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen. Wilt u uw auto op een andere plaats inleveren dan waar u deze heeft opgehaald? Geen probleem! Een auto huren in Montpellier en bijvoorbeeld inleveren in Marseille of Nice? Bij Alamo.nl maakt het niet uit waar u de huurauto inlevert. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie en de exacte drop off kosten.

Lees meer

Ontdek Montpellier en oostelijke kustlijn met een huurauto

De stad Montpellier in het zuiden van Frankrijk heeft de toerist veel te bieden. De stad is zowel aantrekkelijk voor badgasten als voor cultuurliefhebbers. De vele musea, pleinen en het historisch stadscentrum maken van Montpellier een zeer aantrekkelijke stad. Bezoek bijvoorbeeld het Place de la Comédie waar straatartiesten en muzikanten te vinden zijn. Aan dit plein bevindt zich ook het operagebouw van Montpellier. Vanuit Montpellier kunt u gemakkelijk met uw huurauto naar verschillende steden, stranden, en natuurparken rijden. Een bekend natuurpark dat in de buurt van Montpellier ligt is: Parc Naturel Régional de Camargue. Een moerasgebied waar vele diersoorten te vinden zijn. Ten zuiden van Montpellier ligt de populaire badplaats Argelès-sur-Mer. Deze badplaats in Frankrijk ligt vlakbij de grens met Spanje, waardoor een eventueel uitstapje naar Spanje zeker tot de mogelijkheden behoort!

Tip van een Alamo.nl medewerker

Montpellier is niet alleen een uitstekende uitvalsbasis als u met de auto langs de kust wilt rijden, u kunt vanuit Montpellier ook binnen een aantal uur in de bergen van de Pyreneeën zijn. Hier kunt u tot rust komen tijdens een wandeling door de verschillende natuurparken. Ook voor de sportfanaten is er van alles te doen in deze regio.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Montpellier?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Goedkoop uw eigen risico afkopen
√ U kunt al een auto huren in Montpellier vanaf 21 jaar
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief het tarief

Ophaalpunt in Montpellier

Bij aankomst in Montpellier kunt u, uw huurauto ophalen bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Het wagenpark is lopend te bereiken dus u hoeft geen shuttlebus te nemen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MONTPELLIER APT 2302
ENTERPRISE RENT A CAR
MAUGUIO, 34130 Frankrijk

  0467151347
Maandag:
8:00 - 20:00
Dinsdag:
8:00 - 20:00
Woensdag:
8:00 - 20:00
Donderdag:
8:00 - 20:00
Vrijdag:
8:00 - 20:00
Zaterdag:
8:00 - 20:00
Zondag:
8:00 - 20:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.